Εσύ και Αυτός: Δυνατά μαλλιά που λάμπουν!

Βιβή Αγγελάκη
Εσύ και Αυτός: Δυνατά μαλλιά που λάμπουν!

Γνωρίστε το πρώτο σύστηµα ενδυνάµωσης για αδύναµα μαλλιά, με τάση να σπάνε, από το Fructis

Παρατηρείτε τρίχες στη βούρτσα ή στο μπάνιο σας; Γνωρίζατε ότι χάνετε 100 τρίχες κατά µέσο όρο ανά ηµέρα; Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια ότι τα μαλλιά σας χάνουν τη δύναμη τους. Φροντίστε την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας τώρα με το νέο σύστημα ενδυνάμωσης για αδύναμα μαλλιά που σπάνε.

Η Garnier κάνει το όνειρο όλων των αντρών και γυναικών πραγματικότητα και καινοτομεί στην ενδυνάμωση των μαλλιών με το νέο σύστημα περιποίησης Fructis Grow Strong που προσφέρει:

- Ενδυνάμωση με δυναμωτικό σαμπουάν , conditioner και μάσκα, για μαλλιά 14Χ πιο ανθεκτικά από την 1η χρήση
- Αναζωογόνηση με την Fructis Stemo Strong λοσιόν περιποίησης μαλλιών που χαρίζουν +1000 φύτρες σε 90 ημέρες

GROW STRONG RANGE 73900

Η πλήρης σειρά Grow Strong µε εξειδικευµένα προϊόντα 1. Δυναµωτικό σαµπουάν 2. Δυναµωτικό conditioner 3. Μάσκα 4. Λοσιόν αναζωογόνησης

Grow Strong 2 low cc879

Ο μοναδικός συνδυασμός Stemoxydine , Ceramide( ισχυρό µόριο που αντικαθιστά τα χαµένα λιπίδια στα αδύναµα µαλλιά) και Ενεργού Συμπυκνώματος Φρούτων βελτιώνει τη σύνθεση, τη δύναμη και τη λάμψη από τη ρίζα έως τις άκρες καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν. Από την 1η χρήση η ποιότητα της τρίχας αποκαθίσταται: πιο λαμπερά, πιο υγιή μαλλιά, φαίνονται σα να είναι ανανεωμένα.

Η σύνθεση λειτουργεί από τις ρίζες έως τις άκρες καθώς τα µαλλιά µεγαλώνουν, για να επαναδοµήσει τη σύνθεση και τη δύναµη της τρίχας. Στο εξωτερικό, η ποιότητα της τρίχας είναι ορατά βελτιωµένη.

New Couple SP V2 244be

Φροντίστε την καθηµερινή περιποίηση των µαλλιών σας τώρα με το νέο σύστημα ενδυνάμωσης Fructis Grow Strong, που αποτελεί μια κλινικά αποδεδειγμένη καινοτομία για άντρες και γυναίκες. Γιατί όλοι ονειρεύονται πιο δυνατά μαλλιά που λάμπουν!