Τέσσερα supermodels με τα πιο boho beauty looks του καλοκαιριού!

Βιβή Αγγελάκη
Τέσσερα supermodels με τα πιο boho beauty looks του καλοκαιριού!

Kendall Jenner, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Joan Smalls ενώνουν τις δυνάμεις τους

Πραγματικά η ατμόσφαιρα και το όλο σκηνικό στο show του οίκου Versace που πραγματοποιήθηκε χθες, στα πλαίσια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2015/2016 ήταν βγαλμένα από παραμύθι!

Το show που πραγματοποιήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα, αποτέλεσε -όπως ήταν λογικό-πόλο έλξης για supermodels, διάσημους σχεδιαστές και A-list celebrities που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με λαμπερές εμφανίσεις.

vershow 6be2c

Απολύτως εναρμονισμένα με το σκηνικό- σημειωτέον επιστρατεύθηκαν 26.000 ορχιδέες να κοσμούν την πασαρέλα- ήταν και τα beauty looks των supermodels που περπάτησαν για λογαριασμό του γνωστού οίκου.

Τα έντονα smokey eyes- χαρακτηριστικά του οίκου- αντικαταστάθηκαν από sexy, πιο φωτεινά χρώματα στα μάτια , που έκαναν το βλέμμα να φαίνεται πιο φρέσκο και ξεκούραστο, ενώ η επιδερμίδα ήταν πραγματικά λαμπερή.

spl1071743 011 84001

«Δώσαμε έναν ελαφρύτερο τόνο με παλ, γυαλιστερές πράσινες σκιές , ίδιες σε κάθε μοντέλο, διατηρώντας πάντα το sexy στοιχείο. Είναι ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα έχει μια αυστηρότητα.» δήλωσε πριν το show η διάσημη makeup artist, Pat McGrath.

spl1071743 001 e3f00


Σε αντίστοιχες γραμμές κινήθηκαν και τα χτενίσματα των μοντέλων. Ο hairstylist Guido Palau πρόσθεσε: «Πρoτιμήσαμε τα μαλλιά να μείνουν στη φυσική τους γραμμή, μακριά και χαλαρά, ενώ παράλληλα τους δώσαμε ένα rock 'n' roll στοιχείο της δεκαετίας του '70, που ταίριαζε με την υψηλή ραπτική.»

spl1071743 020 94474


Τα μοντέλα έμοιαζαν με όμορφες νύμφες μέσα στα κομψά φορέματά τους, φορώντας στεφανάκια από λουλούδια στα μαλλιά τους.

spl1071743 028 a831d

Τα supermodels Kendall Jenner, Karlie Kloss, Doutzen Kroes και Joan Smalls πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις και μαγνήτισαν τα βλέμματα για άλλη μια φορά... και όχι άδικα!

wertyertuertuy 0f637

Και φυσικά στο τέλος, δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει η κλασική selfie...

erwergwreg 86498

Παρόλο, βέβαια, που το show ήταν για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα, εμείς μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτό το look στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας!