Οι αδερφές Delevingne με δύο απρόσμενες επιλογές στο μακιγιάζ τους!

Βιβή Αγγελάκη
Οι αδερφές Delevingne με δύο απρόσμενες επιλογές στο μακιγιάζ τους!

Εσείς θα τολμούσατε το κόκκινο smokey eye της Cara;

Είναι όμορφες, στιλάτες και fashion icons. Παρόλο που έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και τρόπο ζωής, η Cara και η Poppy Delevingne καταφέρνουν να μας εντυπωσιάζουν πάντα με τις εμφανίσεις τους.

Από τη μια πλευρά, η Cara μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές (συνήθως σε ανδρόγυνο στυλ), διατηρώντας το μακιγιάζ της σε natural τόνους, από την άλλη πλευρά, η Poppy προτιμά τις πιο κλασικές εμφανίσεις που αποπνέουν ένα ρομαντικό, chic αέρα.

Κι όμως αυτή την εβδομάδα, οι αδερφές Delevingne μας εξέπληξαν με τις επιλογές στο beauty look τους, σε δύο διαφορετικές εμφανίσεις τους.

spl1068408 013 8c888

Έτσι, είδαμε τη Poppy ως καλεσμένη στο καλοκαιρινό party που διοργάνωνε η Gallery «Serpentine» στο Λονδίνο να ξεχωρίζει με το super glam μακιγιάζ της, εστιάζοντας στα χείλη της. Τα dark lips και συγκεκριμένα το σκούρο βυσσινί χρώμα στα χείλη της, έδιναν ένα ιδιαίτερο τόνο στο όλο look της, κάνοντας έντονη αντίθεση με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της.

colpoppy 4b8c4

Αντίστοιχα η Cara, εμφανιζόμενη σε εκδήλωση στην Αυστραλία για την προώθηση της νέας της ταινίας, Paper Towns, μας ξάφνιασε με την επιλογή της να φορέσει κόκκινη σκιά στα μάτια της και να δημιουργήσει ένα έντονο κόκκινο smokey eye look.

spl1071429 001 6faa3

Ναι καλά διαβάσατε και βλέπετε. Πιάνοντας τα μαλλιά της μισά –μισά (δείτε το αξεσουάρ που έκανε τη διαγορά στη φωτογραφία παρακάτω) και αφήνοντας την επιδερμίδα της, σε γήινους τόνους, το όμορφο supermodel έδωσε έμφαση στο eye look της, που συμπληρωνόταν τέλεια με τα πάντα άψογα φρύδια της.

spl1068317 025 88115
spl1068317 029 c822b

Εσείς θα τολμούσατε κάποια τέτοια επιλογή στο μακιγιάζ σας, τώρα το καλοκαίρι;

colcara 941fa