What? Η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της;

Βιβή Αγγελάκη
What? Η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της;

Δείτε αυτή την εμφάνισή της...

Είναι η Kate Middleton, είναι η Δούκισσα του Cambridge και είναι μια γυναίκα που αναμφισβήτητα εκτός από άψογο στυλ έχει ακόμη πιο τέλεια μαλλιά! Σπάνια μας απογοητεύει με τις ενδυματολογικές της επιλογές και κάθε φορά παραδίδει μαθήματα κομψότητας με τις απλές αλλά πάντα σικάτες επιλογές της.

Μάλιστα, την τελευταία φορά που την είδαμε σε δημόσια εμφάνισή της, ήταν στη βάφτιση της κόρης της, πριγκίπισσας Charlotte μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα William και το γιο της, πρίγκιπα George.

kate-middleton 2 eeb03 4908b

Τότε η 33χρονη Kate επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό αλλά περίτεχνο κότσο φορώντας στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών της ένα λευκό καπέλο με φτερά Jane Taylor.

gallery-1436385624-kate-middleton-new-hair-bangs-2015-wimbledon 2297a

Κι ενώ η Δούκισσα του Cambridge σπάνια πειραματίζεται με τα μαλλιά της- εννοώ δεν την έχουμε δει ποτέ με κοντά μαλλιά , στην τελευταία εμφάνισή της στο Wimbledon εμφανίστηκε με ένα πιο κοντό μήκος στα μαλλιά της και με φράντζα, που πλαισίωνε το πρόσωπό της.

body 5 3 e48f3
gallery 5 3 571ae
afp 542381940 8e4e0

Και ναι... μπορεί να μην είναι καμία τρομακτική αλλαγή στα μαλλιά της Kate, αλλά όταν μιλάμε για γυναίκες- πόσο μάλλον Δούκισσες- και κούρεμα, ακόμη και το εκατοστό παίζει το ρόλο του...