Niche: Ένας all-in-one χώρος ομορφιάς που κάνει τη διαδικασία manicure – pedicure υπέροχη

Niche: Ένας all-in-one χώρος ομορφιάς που κάνει τη διαδικασία manicure – pedicure υπέροχη

H Iωάννα Μπούκη-Σρόιτερ και η Κατερίνα Καινούργιου δημιούργησαν τον ιδανικό χώρο στην καρδιά της Κηφισιάς

Όταν δυο γυναίκες, που αγαπούν την αισθητική και κυρίως την υπηρετούν με τρόπο απαράμιλλο, ενώνουν επιχειρηματικά τις δυνάμεις τους τότε δεν έχουν παρά να επιτύχουν!

Το Niche είναι ένας μοναδικός, all-in-one χώρος ομορφιάς που δημιουργήθηκε από την ιδέα ότι όλη η διαδικασία ενός manicure – pedicure θα πρέπει να είναι απόλυτα υπέροχη! Και πάνω σε αυτή την ιδέα εργάζονται τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μπουκη-Σροιτερ στην καρδιά της Κηφισιάς , στην Κολοκοτρώνη 4 !

Με κοινή την επιθυμία τους να γνωρίζουν και να εξυπηρετούν κάθε "θηλυκή" ανάγκη και προτίμηση:

niche 1 7661a

Από το να δοκιμάσετε ένα πρωτότυπο χρώμα στα νύχια, να κάνετε μία μοντέρνα κοτσίδα στα μαλλιά, να χαλαρώσετε με ένα 10' μασάζ ποδιών, να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας ή να περιποιηθείτε το δέρμα σας με μία θεραπεία αποτρίχωσης η ενυδάτωσης ! Απόλυτο πλεονέκτημά τους η δημιουργία ομάδας επαγγελματιών με εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση στον χώρο της ομορφιάς ! Η εμπειρία τους και η επιλογή αγαπημένων προϊόντων για την περιποίησή των άκρων και όχι μόνο, κάνουν την επίσκεψη στο Niche την καλύτερη ώρα της ημέρας!

Καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα, πάρτε το τσάι σας, απολαύστε τις υπηρεσίες ομορφιάς και αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας! Η Κατερίνα και η Ιωάννα έχουν πάθος με την ποιότητα στις υπηρεσίες! Και κάπως έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό που αναζητούσαν οι ίδιες ως πελάτισσες και δεν μπορούσαν να βρουν!

niche 4 5856d

Η γλυκιά χαμηλότονη μουσική, η θέα του καταπράσινου κήπου, τα αιθέρια έλαια και τα ήπια λευκά χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο δημιουργούν μια εθιστική, ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης, τέτοια ώστε καθεμία και καθένας που μπαίνει στο «Niche» δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση να φύγει.

Το "Niche" είναι ένας χώρος ομορφιάς για γυναίκες αλλά και για άντρες. Το ξεχωριστό στοιχείο του είναι ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα φιλικό, ζεστό και ήρεμο περιβάλλον όπου, π.χ., μια πολυάσχολη γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να βάζει μια άνω τελεία στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητάς της, ενώ της προσφέρεται οτιδήποτε έχει σχέση με ομορφιά και περιποίηση, όπως μανικιούρ-πεντικιούρ, μαλλιά, αποτρίχωση, σχήμα φρυδιών επαγγελματικό μακιγιάζ, μασάζ, ενυδάτωση και καθαρισμός προσώπου. Η εκκίνηση της συνεργασίας της Ιωάννας Μπουκη-Σροιτερ και της Κατερίνας Καινούργιου έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις ενώ για την συνέχεια οι ίδιες μας εκμυστηρεύονται πως ακολουθούν πολλές ακόμα εκπλήξεις !!!

niche efb99

Κολοκοτρώνη 4 | Κηφισιά | 14562 |Αθήνα | Ελλάδα
Τ. 2106232240 | info@niche.gr |www.niche.gr