Ξέρουμε ακριβώς με ποια σειρά η Beyoncé κάνει το μακιγιάζ της!

Βιβή Αγγελάκη
Ξέρουμε ακριβώς με ποια σειρά η Beyoncé κάνει το μακιγιάζ της!

Όλα τα μυστικά για μια τέλειο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα...

Αναμφισβήτητα, η Beyoncé είναι από τις stars με τις πιο αξιοζήλευτες, λαμπερές, #flawless επιδερμίδες, που όμως δύσκολα η ίδια θα αποκαλύψει τα μυστικά που την κάνουν τόσο αψεγάδιαστη.

Γι αυτό, όμως μην ανησυχείτε καθόλου... να είναι καλά ο Sir John Barnett- ο makeup artist της star (και ο νέος Celebrity Makeup Artist της L'Oréal Paris) που κατά καιρούς δίνει συνεντεύξεις και μοιράζεται μαζί με όλες εμάς, τις κοινές θνητές, τα μυστικά του μακιγιάζ της Queen Bey!

1594c695faadda5323b0470be426e180 6418f

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό InStyle, αποκάλυψε τα βήματα αλλά και τη σωστή σειρά των προϊόντων που θα πρέπει κάθε γυναίκα να βάζει, προκειμένου να πετύχει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της...

Επιδερμίδα: Ξεκινήστε κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου σας με την αγαπημένη σας λοσιόν (αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή ή με τάση ακμής, τότε προτιμήστε λοσιόν με μη λιπαρές συνθέσεις ). «Όταν τονώνετε τη ροή του αίματος και ενυδατώνετε σωστά την επιδερμίδα σας, το μακιγιάζ θα έχει καλύτερη εφαρμογή και μεγαλύτερη διάρκεια» λέει ο Sir John.

Μάτια: Σειρά έχουν τα μάτια, όπου μπορείτε με προσοχή να βάλετε το μολύβι ή τις σκιές ματιών.

8c2e28fe9e5c8bd75e723efe231f07dd b4089

Μακιγιάζ: Μετά το μακιγιάζ των ματιών σας, απλώστε στην επιδερμίδα σας μια λεπτή στρώση foundation ή ενυδατικής κρέμας με χρώμα (ανάλογα με το τι προτιμάτε και σε ποιο βαθμό θέλετε κάλυψη). Στη συνέχεια, απλώστε λίγο concealer κάτω από τα μάτια σας μέχρι τις αρχές των ζυγωματικών σας, γύρω από τη μύτη και στην περιοχή πάνω από το άνω χείλος, λίγο στο πηγούνι και στο μέτωπο. «Με αυτό τον τρόπο κρύβετε και φωτίζετε τα ωραία σημεία του προσώπου σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα, μιας και ο τρόπος είναι που μετράει και δημιουργεί ένα φωτεινό αποτέλεσμα» λέει ο Sir John.

Χείλη: Τώρα που η επιδερμίδα σας έχει τελειοποιηθεί, φορέστε την απόχρωση που θέλετε στα χείλη σας.

ae3e635fd55652e92f5ed2eb1eb101d7 30b0e

Ζυγωματικά: Απλώστε τελευταίο το χρώμα στα ζυγωματικά σας κι αυτό γιατί θα πρέπει να επιλέξετε ποια απόχρωση σας ταιριάζει, ανάλογα με τα υπόλοιπα χρώματα στο μακιγιάζ σας (τα μάτια και τα χείλη σας). Σε αυτό το σημείο, είναι η κατάλληλη ώρα για να προσθέσετε αν θέλετε το highlighter ή το bronzer που θα δώσουν στο πρόσωπό σας μια πιο sunkissed όψη.

d1e79eccb6468d1d526b8d41289d064b bd94b