In my summer bag! Ενυδατωμένη & προστατευμένη επιδερμίδα με αυτά τα 3 must-have προϊόντα!

In my summer bag! Ενυδατωμένη & προστατευμένη επιδερμίδα με αυτά τα 3 must-have προϊόντα!

Καλοκαίρι και η επιδερμίδα μας χρειάζεται μια extra ενυδάτωση και φυσικά προστασία... Πριν προλάβουμε να ενοχοποιήσουμε τον ήλιο για τις αρνητικές συνέπειες στην επιδερμίδα μας, θα πρέπει να ξέρουμε πως οι θετικές επιδράσεις του είναι πολύ περισσότερες, εφόσον εκτεθούμε σε αυτόν με προσοχή και ασφάλεια! Πώς θα κάνουμε, όμως, τον ήλιο από εχθρό, φίλο μας; Μα φυσικά, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα!

Εγώ ξεχώρισα και χρησιμοποιώ 3 must-have προϊόντα από την ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB. και σας τα παρουσιάζω ευθύς αμέσως!

Καταρχήν οφείλω να ομολογήσω ότι δεν λείπει πλέον ποτέ από τη τσάντα μου το αντιηλιακό σπρέυ προσώπου και σώματος YOUTH LAB.Body Guard SPF 30, το οποίο έχει υψηλό δείκτη προστασίας και αντιοξειδωτική δράση ώστε να νοιώθουμε προστατευμένες κάθε μέρα, όλη μέρα!

Η -πραγματικά- άμεση απορρόφηση χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα μου αλλά και η ανθεκτικότητά του στο νερό, ήταν αυτά που με έκαναν να το ξεχωρίσω από την πρώτη στιγμή! Είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο και έτσι με ένα προϊόν τα έχω όλα!!
Και έχει και επιστημονική εξήγηση: η Τεχνολογία Υγρών Κρυστάλλων, του επιτρέπει να απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι ανθεκτικό στο νερό παρέχει υψηλή προστασία από UVΑ, UVB και IR ακτινοβολία, ενώ παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας αλλά και την άμυνά του δέρματος, αποτρέποντας έτσι την πρόωρη γήρανση. Είναι κατάλληλο για κάθε φωτότυπο, δερματολογικά ελεγμένο και χωρίς paraben. Ιδανική επιλογή για παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και σπορ! Με ένα απλό φσσσσσιτ... και τελείωσες!

*Tip: Ιδανικό και για άντρες,αφού απλώνεται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
Καλοκαίρι χωρίς αντιηλιακή compact κρέμα δεν γίνεται! Και η καλύτερη, μετά από πολλές πολλές δοκιμές, είναι η YOUTH LAB. Oil Free Compact Cream SPF 50_ dark colour που συνδυάζει υψηλή προστασία από τη UV και IR ακτινοβολία και bronze αποτέλεσμα, με ματ τελείωμα – 2 σε 1!

Πρόκειται για ένα συνδυασμό αντηλιακής κρέμας και make-up σε compact μορφή που προσφέρει και υψηλή αντηλιακή προστασία. Η μη λιπαρή σύνθεσή της με βιταμίνη Ε, φυσικά φίλτρα UVA / UVB και άμυλο καλαμποκιού, ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφη όψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες! Όσο για το αν ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδα σας... Χάρη στις φυσικές χρωστικές που περιέχει προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και της προσδίδει ένα look φυσικού μαυρίσματος.
Άλλος ένας λόγος για να το λατρέψετε και να γίνει το αγαπημένο προϊόν και του δικού σας νεσεσέρ αυτό το καλοκαίρι; Η πρακτική συσκευασία με σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέφτη που θα σας κάνει να το χρησιμοποιείτε παντού και πάντοτε!

*Tip: Μη ξεχνάτε εκτός από το πρόσωπό σας, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Και last but not least η YOUTH LAB. Deep Moisture Cream, μία κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης, για το αφυδατωμένο δέρμα μας που είναι επίσης απαραίτητη τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο.

Φυσικά, η ενυδάτωση είναι από τα must της γυναικείας ρουτίνας χειμώνα- καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη κρέμα με την απαλή και ανάλαφρη υφή της και το λαχταριστό άρωμά της με έκανε να μην την αποχωρίζομαι, μιας μου προσφέρει ό,τι χρειάζομαι: ενυδάτωση, θρέψη και καταπράυνση της ταλαιπωρημένης μου επιδερμίδας χάρη στην πλούσια σύνθεσή της σε θρεπτικά συστατικά.

Το Υαλουρονικό Οξύ και τα εκχυλίσματα Wild Yam και Σόγιας, ενισχύουν τη διαδικασία σύνθεσης λιπιδίων και αποκαθιστούν τον επιδερμικό φραγμό του δέρματος. Η άμεση και σε βάθος θρέψη εξασφαλίζεται από το φυτικό Σκουαλένιο, το έλαιο Αbyssinian και το βούτυρο Καριτέ, ενώ η Βιταμίνη Ε, οξυγονώνει και χαρίζει τη φυσική λάμψη που χρειάζεται το δέρμα.

Και για όσες δεν το γνωρίζατε...τα YOUTH LAB. είναι μια καινοτόμα ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών, που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες του δέρματος μέσα από μια σύγχρονη οπτική γωνία: την ενίσχυση του μεταβολισμού της επιδερμίδας. Με τις προηγμένες φόρμουλές τους και τις ενισχυμένες συνθέσεις τους, καταφέρνουν να μας χαρίσουν μια ορατά πιο νεανική και υγιή επιδερμίδα, ενισχύοντας το μεταβολισμό της και προάγοντας το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας!
Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, θα δείτε την επιδερμίδα σας - όπως εγώ τη δική μου- να φαίνεται πιο λαμπερή και υγιής, ενώ οι απαλές υφές τους και η άμεση απορρόφησή τους θα σας ενθουσιάσουν! Ανακαλύψτε όλη τη σειρά των ελληνικών δερμοκαλλυντικών YOUTHLAB. εδώ: www.youthlab.com