Αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο!

Βιβή Αγγελάκη
Αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο!

Το Nτεμακιγιάζ Mατιών Διπλής Δράσης από τη Nivea αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο ενώ παράλληλα προστατεύει τις βλεφαρίδες.

Πόσο συχνά, ευχόσαστε να υπήρχε ένα μαγικό προϊόν, το οποίο να μπορεί άμεσα και αποτελεσματικά να αφαιρέσει τα κατάλοιπα του μακιγιάζ ματιών, κάνοντας το ντεμακιγιάζ σας λιγότερο χρονοβόρο και βαρετό; Για κάθε επίμονη μάσκαρα, αδιάβροχη ή όχι, για κάθε επίμονο μακιγιάζ, η Nivea δημιούργησε ένα αποτελεσματικό προϊόν για το ντεμακιγιάζ ματιών: το Ντεμακιγιάζ Ματιών Διπλής Δράσης.

Η καινοτόμος διπλή του σύνθεση, περιέχει μπλε έλαιο και διάφανο νερό, πέρα από αποτελεσματική είναι ταυτόχρονα και περιποιητική. Ο συνδυασμός του ελαίου από εκχύλισμα άνθους καλαμποκιού με το νερό, αφαιρεί αποτελεσματικά και το πιο έντονο μακιγιάζ προστατεύοντας τις ευαίσθητες βλεφαρίδες, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τα σωματίδια ελαίου διαλύουν τη μάσκαρα και όλο το μακιγιάζ ενώ το υδάτινο, διάφανο μέρος το οποίο περιέχει άλατα που βρίσκονται και στα φυσικά δάκρυα, φροντίζει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

11778175 910506389021399 1256460080 n c3f39

Το Ντεμακιγιάζ Ματιών Διπλής Δράσης από τη Nivea αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες εσάς που θέλετε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά το μακιγιάζ προστατεύοντας παράλληλα τις βλεφαρίδες σας. Όσο για την εφαρμογή του είναι απλή και... διασκεδαστική! Ανακινήστε τη συσκευασία και δείτε πώς με πολύ απλές κινήσεις, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας μια αποτελεσματική λοσιόν ντεμακιγιάζ.

29july collageNivea 85267

Τα προϊόντα της σειράς Καθαρισμού Προσώπου Nivea αποτελούνται από άκρως συμβατά με την επιδερμίδα συστατικά που αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Όλη η σειρά Καθαρισμού Προσώπου της Nivea έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου είναι η No1 Μάρκα Καθαρισμού Προσώπου στον κόσμο!