Ο χρόνος περνά και δεν τις αγγίζει: Δείτε τις συλλεκτικές φωτός της Lopez & της Thalia

Βιβή Αγγελάκη
Ο χρόνος περνά και δεν τις αγγίζει: Δείτε τις συλλεκτικές φωτός της Lopez & της Thalia

2004- 2015: Πραγματικά καμία αλλαγή! 

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε ευχηθεί κάποιες φωτογραφίες σας από τα παλιά, να μην υπήρχαν; Μιλώντας προσωπικά, πολλές!

Λίγο τα περίργα trends που τότε ήταν στη μόδα και ως κορίτσια με άποψη ακολουθούσαμε- θυμίσου την εποχή με τα μακριά μανίκια και τις βάτες ή με το έντονο περίγραμμα χειλιών, λίγο ο χρόνος που περνά και αφήνει τα σημάδια του έντονα χαραγμένα στο πρόσωπο και το σώμα μας, συμβάλλουν αρκετά σε αυτή τη διαδικασία «εξαφάνισης»!

Κι ενώ, για αρκετές γυναίκες μια τέτοια διαδικασία φαντάζει κάτι το συνηθισμένο, δύο διάσημες κυρίες του Hollywood κατάφεραν να αποδείξουν οτι τα χρόνια που περνούν, όχι μόνο δεν τις αγγίζουν, αλλά τις ομορφαίνουν ακόμη πιο πολύ!

2015 dgsg ca18d

Ο λόγος για τις λατίνες, Jennifer Lopez και Thalia που όσο κι αν μεγαλώσουν φαίνονται πάντα ίδιες! Με αφορμή, λοιπόν, την πρόσφατη φωτογραφία που έβγαλαν οι δύο star στο party γνεθλίων της JLo, βρήκαμε μια φωτό 11 χρόνια πριν – από το 2004-που αποδεικνύει ακριβώς αυτό: πόσο sexy και όμορφες μπορεί να είναι!

2015vbdjkfgsjdfg ad02b
2004kjljlk ef547

Ένα είναι σίγουρο...Οι δύο τραγουδίστριες που είναι παράλληλα πολύ καλές φίλες και έχουν φωτογραφηθεί για αρκετά εξώφυλλα περιοδικών μαζί, μάλλον γνωρίζουν πολύ καλά το μυστικό της αντιγήρανσης!

2004fgdfhgdfg af7d5

Πραγματικά, απίστευτη ομοιότητα, τι λέτε;

colgsdasdhfads 4135b