OMG! Η Cara Delevingne έβαψε όλα τα μαλλιά της παστέλ ροζ!

Βιβή Αγγελάκη
OMG! Η Cara Delevingne έβαψε όλα τα μαλλιά της παστέλ ροζ!

Πρέπει να δείτε το νέο της hairlook!

Την αγαπάμε γιατί έχει υπερτέλεια φρύδια , φροντίζει την επιδερμίδα της, προτιμά τo natural look ακόμη και στις επίσημες βραδινές της εμφανίσεις, είναι ακομπλεξάριστη, της αρέσει να «τσαλακώνεται» στο φακό, δοκιμάζει νέα trends χωρίς να υπερβάλει και το ανδρόγυνο στυλ της ξεφεύγει από αυτό που έχουν συνήθως τα υπόλοιπα supermodels!

Σε όλα αυτά τα θετικά και σε άλλα τόσα που θα μπορούσα να γράφω για την Cara Delevingne, έρχεται να προστεθεί η τελευταία αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Το 22χρονο supermodel αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πιο ανοιχτό hairlook – ιδανικό για αυτή την καλοκαιρινή περίοδο.

main.original.585x0 2 f8555

Εμφανίστηκε, λοιπόν, στο St-Vincent concert που πραγματοποιήθηκε αυτό το σαββατοκύριακο στο Montreal με παστέλ ροζ μαλλιά κάνοντας πολλούς από τους παρευρισκόμενους να μην πιστεύουν στα μάτια τους!

main.original.585x0 d463c
CLXCGFIUwAAVQ8O f3901

Φυσικά, αυτή η ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά της, ήταν ένα σοκ για όλους τους fans της και για εμάς, μιας και η ίδια λίγες φορές έχει πειραματιστεί με το χρώμα των μαλλιών της, εκτός πασαρέλας. Γι αυτό το λόγο μάλιστα, πολλοί κάνουν λόγο για περούκα!

main.original.585x0 1 73fcf
CLXV8CRUkAA4SC2 7d5eb

Όσο για εμάς... ελπίζουμε να είναι τα αληθινά της μαλλιά γιατί μας αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή! Εσείς, τι λέτε;