Τώρα πια μπορείτε να «φορέσετε» Christian Louboutin και στα χείλη σας!

Βιβή Αγγελάκη
Τώρα πια μπορείτε να «φορέσετε» Christian Louboutin και στα χείλη σας!

Τα πιο glamorous κραγιόν που δεν πρέπει να χάσεις!

Έχει χαρακτηριστεί ως ο μάγος των παπουτσιών και όχι άδικα, μιας και λίγες γυναίκες μπορούν να αντισταθούν σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα Christian Louboutin! Κι ενώ πέρυσι από αυτή εδώ τη στήλη γράφαμε για την κυκλοφορία των πρώτων βερνικιών που έκλεψαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με το μοναδικό design τους, αυτή τη φορά ο αγαπημένος σχεδιαστής κάνει άλλο ένα βήμα στο χώρο της ομορφιάς.

Με χαρά, λοιπόν, μας παρουσίασε την νέα του συλλογή με κραγιόν που πραγματικά καθηλώνουν από την πρώτη ματιά!

reyertydty 49058


38 νέες αποχρώσεις, 38 νέες προτάσεις για τα χείλη κάθε γυναίκας έρχονται για να την προκαλέσουν να τις δοκιμάσει, υποβάλλοντάς την παράλληλα σε μια glamorous ιεροτελεστία!

landscape-1438796061-hbz-louboutin-index fd810

Φυσικά, όλες οι αποχρώσεις είναι εμπνευσμένες από τα εμβληματικά παπούτσια και τις τσάντες του ομώνυμου brand- που με τη σειρά τους είναι έχουν έντονες επιρροές από τη βαβυλωνιακή αρχιτεκτονική έως και αυτή της Μέσης Ανατολής, ενώ κάθε γυναίκα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 3 χαρακτηριστικές υφές: Silky Satin (μεταξένια-με σατέν φινίρισμα), Velvet Matte (βελούδινη- ματ αποτέλεσμα) και Sheer Voile (διάφανη- με φωτεινή λάμψη).

uitu f9b9a

Ενώ, άλλη μια λεπτομέρεια έρχεται να μας ενθουσιάσει: Στο πάνω μέρος της συσκευασίας υπάρχει μια κορδέλα, μετατρέποντας το κραγιόν σε κόσμημα και συγκεκριμένα σε περιδέραιο.

Όσο για την τιμή τους , αυτή ανέρχεται στα 90 δολάρια και ok μπορεί να μην είναι πολύ οικονομικό αλλά για τα δεδομένα τουbrand είναι αναμενόμενη!

ytutr7uy 53e40

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Christian Louboutin ξέρει να αναδεικνύει τη sexy πλευρά κάθε γυναίκας και να δημιουργεί «έργα τέχνης» για τη fashion και beauty ρουτίνα της.

Η νέα συλλογή με τα κραγιόν του διάσημου σχεδιαστή αναμένεται να κυκλοφορήσουν από το Σεπτέμβριο!