Neovadiol: Ο σύμμαχος για νεανική επιδερμίδα σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης

Βιβή Αγγελάκη
Neovadiol: Ο σύμμαχος για νεανική επιδερμίδα σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης

Η προσέγγιση της Vichy στη φροντίδα της ώριμης επιδερμίδας!

 

Η εμμηνόπαυση είναι σημαντικό στάδιο στη ζωή των γυναικών που επιφέρει μεταξύ άλλων πολλαπλές μεταβολές στην επιδερμίδα τους: τα επίπεδα των ορμονών μειώνονται και η γήρανση της επιδερμίδας επιταχύνεται.

Με εξειδίκευση στις ανάγκες της επιδερμίδας με έλλειψη πυκνότητας, άνεσης, λάμψης και φρεσκάδας, η Vichy δημιούργησε τη Neovadiol πριν από 15 χρόνια. Σήμερα, συνεχίζει να γράφει την ιστορία της Neovadiol και προχωρά ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, μελετώντας την επίδραση των ορμονών που σχετίζονται με τη νεότητα της επιδερμίδας.

VICHY NEOVADIOL F16 129 240315 HD CMJN PLV 308b3

Έτσι, η Vichy δημιούργησε το πρώτο Σύμπλοκο Αναπλήρωσης που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτή. Πρόκειται για ένα σύμπλοκο δραστικών συστατικών που αναπαράγει τη δράση της DHEA στην επιδερμίδα (πολύ σημαντική ορμόνη για νεανική επιδερμίδα). Τα δραστικά συστατικά που το αποτελούν επιλέχθηκαν για τη συμπληρωματικότητά τους και την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε έναν από τους δείκτες οι οποίοι επηρεάζονται από την εμμηνόπαυση, με αποτέλεσμα να αποκαθιστούν την νεανική όψη της επιδερμίδας.

11897125 924566837615354 379128521 n 2c5d8

Είναι η πρώτη σειρά της Vichy που συνδυάζει άνεση, φρεσκάδα και αντιμετωπίζει τις συνέπειες της μείωσης των ορμονών στην επιδερμίδα. Χάρη στο Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, τα κλινικά συμπτώματα της γήρανσης επανορθώνονται: η επιδερμίδα αποκτά πυκνότητα και ελαστικότητα, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται, τα χαρακτηριστικά του προσώπου βελτιώνονται και η επιφάνεια της επιδερμίδας είναι πιο ομοιογενής και λαμπερή.

VICHY - NEOVADIOL CREME AMBIANCE 298b3

Όσο για το άρωμα της, η Neovadiol δημιουργεί επίσης μια έντονη αίσθηση ευεξίας και δροσερής, υγιούς επιδερμίδας. Δροσερό, λουλουδάτο, συνδυάζει νότες μήλου, πράσινου τσαγιού, ίριδας και γιασεμιού, με κορύφωση musk και βιολέτας.