«Απείθαρχες» φύτρες; Η Olivia Wilde σου δίνει την πιο ανέξοδη λύση!

Βιβή Αγγελάκη
«Απείθαρχες» φύτρες; Η Olivia Wilde σου δίνει την πιο ανέξοδη λύση!

Αν οι φύτρες σου «πετάνε» ανεξέλεγκτα, τότε ακολούθησε τη συμβουλή της star...

Σίγουρα θα σου έχει τύχει, να θες να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα κότσο ή ένα αυστηρό ponytail και οι ενοχλητικές φύτρες να «μπαίνουν εμπόδιο» στην κομψή εμφάνισή σου... Μάλιστα, ο συνδυασμός των υψηλών θερμοκρασιών, του ιδρώτα και της καλοκαιρινής υγρασίας κάνει το πρόβλημα ακόμη πιο έντονο και εσένα πολλές φορές να φτάνεις στα όρια σου.

Μην άγχεσαι, όμως! Αρχικά, πρέπει να ξέρεις οτι το ίδιο ενοχλητικό πρόβλημα με τις φύτρες αντιμετωπίζουν εκτός από εσένα, πάμπολλες γυναίκες εκεί εξώ μεταξύ των οποίων και αρκετές stars. Η Olivia Wilde είναι μια από αυτές και σου δείχνει το trick της προκειμένου να τις τιθασσεύσεις.

a3a26c9ef885797901ee8d9e5c5bba0b 6e8aa

Η 31χρονη star σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε: « Χρησιμοποιώ μια οδοντόβουρτσα για να τιθαυσσεύσω τις «απείθαρχες» φύτρες μου! Αποφεύγω να χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου, μιας και με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά μου δε «στρώνουν» καλά.»

bb2cda45f2c6f6393bb658529ec624e8 a78f0

Όντως, το trick με την οδοντόβουρτσα πάντοτε πιάνει- το έχω δοκιμάσει- ενώ αν το πρόβλημα είναι ακόμη έντονο, μπορείς να ψεκάσεις πάνω στην οδοντόβουρτσα λίγη λακ.

Αν, λοιπόν, ήρθε καιρός να ανανεώσεις την οδοντόβουρτσά σου, μην πετάξεις την παλιά, θα γίνει το καλύτερο «όπλο» σας απέναντι στις φύτρες που «πετάνε»!