Δείτε βήμα- βήμα πώς θα πετύχετε μόνες σας μόνες σας το χτένισμα της Kim Kardashian!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε βήμα- βήμα πώς θα πετύχετε μόνες σας μόνες σας το χτένισμα της Kim Kardashian!

Σε 4 μόλις βήματα

Μπορεί να απασχολεί συνεχώς με τα outfits, τη συμπεριφορά και τις ιδιοτροπίες της, όμως αν σε ένα πράγμα η Kim είναι αψεγάδιαστη, αυτό είναι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, για τα οποία φυσικά αφιερώνει άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Μάλιστα, στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της στα MTV Video Music Awards 2015, μας εντυπωσίασε με το λείο και κομψό χτένισμα της!

Με τη βοήθεια του Celebrity Hair Stylist, Michael Silva, αλλά και των αγαπημένων προϊόντων Moroccanoil®, η Kim έκανε ένα χτένισμα «εμπνευσμένο από το κορίτσι Balmain, που αιχμαλωτίζει με το ισχυρό, τολμηρό και μοντέρνο glamour».

Κι αν νομίζετε πως το εν λόγω χτένισμα είναι δύσκολο να το πετύχετε μόνες σας, κάνετε λάθος! Σε 4 μόλις βήματα θα έχετε το ιδανικό hairlook!

• Ξεκινήστε, απλώνοντας, σε νωπά μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες Moroccanoil Treatment Light και συνεχίστε με Moroccanoil Volumizing Mousse και Moroccanoil Styling Gel.

USA MO-Treatment-Light RGB RESIZE d3833

• Χρησιμοποιώντας την Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush, στεγνώστε με πιστολάκι τα μαλλιά, με φορά μακριά από το πρόσωπο.

USA StylingGel RGB RESIZE 37425

• Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά, χωρίστε τα σε τούφες 5 – 8 εκατοστών και ισιώστε τα σίδερο μαλλιών (δουλεύοντάς τα από το λαιμό και προς τα πάνω), ψεκάζοντάς κάθε τούφα με Moroccanoil Glimmer Shine Spray.

USA Glimmer-Shine RGB RESIZE 73856

• Για να ολοκληρώσετε το look, βουρτσίστε τα μαλλιά από το μπροστινό τμήμα των μαλλιών, προς τον αυχένα και ψεκάστε με άφθονο Moroccanoil Luminous Hairspray

USA Luminous-Hairspray Strong RGB RESIZE d1415