Λαμπερή επιδερμίδα μετά τις διακοπές; Δείτε τα 4 βήματα!

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερή επιδερμίδα μετά τις διακοπές; Δείτε τα 4 βήματα!

Η Vichy μας δίνει φθινοπωρινές συμβουλές για ιδανική επιδερμίδα!

Το καλοκαίρι πέρασε και η Allison Depriestre -επαγγελματίας make-up artist με διεθνούς φήμης συνεργασίες- συνεργάστηκε με τη Vichy και μας συμβουλεύει πώς να υποδεχτούμε το φθινόπωρο και να αναδείξουμε την ιδανική μας επιδερμίδα, νιώθοντας όμορφες και λαμπερές σε όλες τις περιστάσεις!

Ακολουθήστε, λοιπόν τα 4 βήματα:

Βήμα 1ο – Δυναμική Ενυδάτωση

H ενυδάτωση είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα. Επαναφέρετε το "Fresh Look" και χαρίστε στην επιδερμίδα σας φρεσκάδα και ενυδάτωση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με το Aqualia Thermal Serum, έναν ισχυρό ορό δυναμικής ενυδάτωσης, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Με υφή νέας γενιάς, «Quick-Break», που μεταμορφώνεται και γίνεται πιο ρευστή κατά την εφαρμογή, απελευθερώνοντας κύματα δροσιάς! Έτσι, απλώνεται και απορροφάται ευκολότερα από την επιδερμίδα.

VICHY---AQUALIA-SERUM RESIZE 76b98

Απλώστε το Ισχυρό Serum δυναμικής ενυδάτωσης σε όλο το πρόσωπο από το κέντρο προς το περίγραμμα. Για ένα ομοιογενές αποτέλεσμα, μπορείτε να αναμείξετε το serum με το make up αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική όψη της επιδερμίδας.

Βήμα 2ο – Εφαρμογή make up

Το δεύτερο βήμα αφορά το make up. Προσοχή: Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας κάτω από το σωστό φως, το οποίο είναι το φως της ημέρας. Το Teint Idéal Fluid Make-up (υπάρχει σε 4 αποχρώσεις) χάρη στην εξαιρετικά ρευστή υφή του, που έχει ως βάση το νερό, "ενσωματώνεται" στην επιδερμίδα και έτσι της χαρίζει ομοιομορφία. Είναι επίσης εξαιρετικά φωτεινό χάρη στις υγρές μικροπέρλες λάμψης.

VICHY TEINT-IDEAL FLUID-MAKE-UP RESIZE 7b45c

Η εφαρμογή γίνεται από τη μύτη προς τα ζυγωματικά με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τις περιοχές με τις ατέλειες. Στρώνετε το make up πολύ καλά για να αποφύγετε το αποτέλεσμα «μάσκας».

Βήμα 3ο – Για μπρονζέ αποτέλεσμα

Φέρτε τις αναμνήσεις του καλοκαιριού στην επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της ένα μπρονζέ αποτέλεσμα. Το Teint Idéal Bronzing Powder θα κερδίσει τις καρδιές σας, μιας και ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας σας, θα χαρίσει άμεση λάμψη και φωτεινότητα χάρη στις μικρο-πέρλες λάμψης και θα τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

VICHY TEINT-IDEAL BRONZING-POWDER RESIZE 6d987

Για να εξισορροπήσετε τα χαρακτηριστικά σας μπορείτε να την εφαρμόσετε διαγώνια, αν έχετε οβάλ πρόσωπο και θέλετε να δημιουργήσετε κοψίματα, και οριζόντια αν έχετε μακρόστενο πρόσωπο. Μια καλή συμβουλή για να δημιουργήσετε ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα είναι να απλώνετε πάντα το Teint Idéal Bronzing Powder στο ίδιο σημείο, βουρτσίζοντάς το προς τα έξω. Αν έχετε μεγάλο μέτωπο, συνεχίζετε πάνω από τους κροτάφους και σκιάζετε το περίγραμμα του προσώπου σας μέχρι επάνω. Για να αποφύγετε τη χρωματική διαφορά με το λαιμό θα πρέπει, επιπλέον, να σκιάσετε ελαφρά τη γραμμή του σαγονιού και να σβήσετε απαλά προς τα κάτω με κατεύθυνση το λαιμό. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε και λίγο στη μύτη σας αν προτιμάτε να την κάνετε αν δείχνει πιο λεπτή.

Βήμα 4ο – Για απόλυτη λάμψη

Φωτείστε τα χαρακτηριστικά σας με το μαγικό Teint Idéal Roll-on Illuminator. Είναι η πιο συμπυκνωμένη σύνθεση Λεπτόρρευστης Λάμψης ολόκληρης της σειράς για έντονη φωτεινότητα. Λειτουργεί σαν ηλιαχτίδα που διαχέει λάμψη στα θαμπά σημεία του προσώπου. Χάρη στις υγρές μικροπέρλες λάμψης, φωτίζει όλο το πρόσωπο.

VICHY TEINT-IDEAL ILLUMINATOR RESIZE e34c1

Εφαρμόστε στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια (και μεγαλώστε έτσι τα μάτια!) και στην εσωτερική γωνία των ματιών για να τα φωτίσετε. Μια μικρή εφαρμογή στο περίγραμμα του άνω χείλους στο κέντρο, θα τα ανασηκώσει! Για ένα εξαιρετικά δροσερό Look μπορείτε ακόμα και να το απλώσετε σαν σκιά.