Ανεπιτήδευτo hairlook:Η πρόταση του οίκου Blumarine για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015!

Βιβή Αγγελάκη
Ανεπιτήδευτo hairlook:Η πρόταση του οίκου Blumarine για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015!

Backstage από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με τον Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals

Αντανακλώντας την κομψότητα της σύγχρονης γυναίκας από το Μιλάνο, τα μαλλιά στην επίδειξη του οίκου Bluemarine ήταν ανάλαφρα, απλά και ανεπιτήδευτα αλλά ταυτόχρονα όμορφα και ελαφρά σέξι.

«Είναι ένα στυλ που υπάρχει στην καθημερινότητα, καθώς ανταποκρίνεται πολύ καλά στην κίνηση. Παρατήρησα ότι τα μαλλιά παίρνουν την κίνηση από το βάδισμα των κοριτσιών στην πασαρέλα, για αυτό ενσωματώσαμε μερικά πιο δυνατά στοιχεία, όπως τη σταθερή φράντζα για να εξασφαλίσουμε ότι το ασύμμετρο σχήμα παραμένει ξεκάθαρο. Στο fitting, σε όλα τα κορίτσια φαινόταν το ένα αυτί, έτσι αμέσως κατάλαβα ότι χρειαζόταν ένα ασύμμετρο σχήμα» δήλωσε ο Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling της Wella Professionals.

teyujfgyighuioituo 6ec6f

Κι ενώ, εκ πρώτης όψεως, μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι απαραίτητα πάντα εύκολο να δημιουργήσεις μαλλιά που δείχνουν απλά. Αυτό το look έχει κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες, μιας κι έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτό μια πρωτότυπη τεχνική και ένα ολοκαίνουριο προϊόν styling, το EIMI Perfect Me. Το προϊόν αυτό εμπνευσμένο από την επιστήμη για την φροντίδα της επιδερμίδας δημιουργεί την τέλεια βάση για τα μαλλιά, προκειμένου να αποπνέουν φρεσκάδα και να έχουν ένα τέλεια ανεπιτήδευτο φινίρισμα.

Δείτε, όμως τα βήματα για να αποκτήστε αυτό το look:

• Αρχικά στεγνώστε καλά τα μαλλιά με πιστολάκι. Χρησιμοποιήσαμε το EIMI Perfect Setting (μια λοσιόν σε μορφή spray για ανάλαφρη σταθεροποίηση) και μια στρόγγυλη βούρτσα με λεπτές τρίχες και τραβήξαμε τα μαλλιά μακριά από το κεφάλι για να δημιουργήσουμε κίνηση και να ανασηκώσουμε τις ρίζες.

• Στη συνέχεια, ψεκάστε με το EIMI Body Crafter (ευέλικτο spray για όγκο) πολύ ελαφρά στις ρίζες. Δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από ένα απαλό mist για να προσθέσετε λάμψη και να κρατήσετε τη χωρίστρα στη θέση της.

• Δημιουργήστε μια χωρίστρα στο πλάι και, στη συνέχεια, περάστε τα μαλλιά πάνω από τον αντίθετο ώμο, στερεώνοντας τα μήκη σε μια χαλαρή αλογοουρά. Τρίψτε λίγο από το EIMI Perfect Me (ελαφριά λοσιόν BB για τα μαλλιά), διαλυμένο σε νερό, στις άκρες για να τιθασεύσετε τις τρίχες που πετούν και δημιουργήστε ένα πολυτελές φινίρισμα.

• Ψεκάστε ελαφρά με το EIMI Perfect Setting στην αλογοουρά και κατόπιν τυλίξτε τα μαλλιά, ξεκινώντας κάτω από το αριστερό αυτί και στερεώνοντας στην άλλη πλευρά του κεφαλιού, αφήνοντας τουλάχιστον 10 εκ. των μαλλιών ελεύθερα. Το ρολό που δημιουργήσατε αντικαθιστά ένα ρολό από Velcro και ο σκοπός είναι να δημιουργήσετε ένα πιο ήπιο κυματισμό στα μαλλιά και μια πιο χαλαρή μπούκλα από αυτήν που θα δημιουργούσε ένα ρολό.

• Στεγνώστε τα μαλλιά με το πιστολάκι για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε τα μαλλιά ελεύθερα και βουρτσίστε με μια βούρτσα με λεπτές τρίχες για να δημιουργήσετε τιθασευμένες ελεύθερες άκρες. Το στυλ θα πρέπει να είναι πιο ανάλαφρο καθώς προχωράει προς τα κάτω, δημιουργώντας μια ροή από τις τιθασευμένες ρίζες προς τις πιο ελεύθερες άκρες.

Styling μαλλιών από τον Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, Wella Professionals

Τα προϊόντα Wella Professionals είναι διαθέσιμα σε επαγγελματικά κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο.
Η σειρά EIMI κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα κομμωτήρια από την 1η Μαΐου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.wella.com/speakEIMI