Jennifer Aniston: Γιατί δεν ήταν ποτέ fan του «Rachel cut»;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Γιατί δεν ήταν ποτέ fan του «Rachel cut»;

Τι πιστεύει η ίδια για το iconic κούρεμα; 

Η Jennifer Aniston έχει τέλεια μαλλιά και αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει! Είτε με πιο μακρύ hairlook, είτε με πιο κοντό, η όμορφη ηθοποιός ξεχωρίζει, δημιουργώντας πολλές φορές τάσεις με τα υπέρλαμπρα μαλλιά της.

Εξάλλου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θυμόμαστε τόσο την ίδια ως «Rachel Green» στα «Φιλαράκια», όσο και το εμβληματικό «Rachel cut», για το οποίο ουρές σχηματίζονταν έξω από τα κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο,

a96a6aab24d774b08011ae543727e379 83a61

Κι ενώ το «Rachel cut»- το κούρεμα μέχρι τους ώμους με το έντονο φιλάρισμα και τις μύτες που «αγκάλιαζαν» το πρόσωπο- έχει μπει στη λίστα με τα πιο iconic κουρέματα όλων των εποχών και όλοι πιστεύαμε πως θα ήταν από τα αγαπημένα της, η Jennifer σε συνέντευξή της έχει δηλώσει:

«Δεν ήμουν ποτέ fan του« Rachel cut»! Κοιτάζοντας πίσω στο χρόνο, ακόμη και κατά τη διάρκεια εκείνων των χρόνων, ειλικρινά δεν μπορούσα να το πετύχω μόνη μου, χρειαζόταν να έχω δίπλα μου συνέχεια τον hairstylist μου, Chris McMillan. Δεν είμαι καθόλου καλή στο να χρησιμοποιώ τη χτένα και το πιστολάκι.»

457f8126c73317e58613b9a5d72b186d 5d1e7

Ενώ σε πιο παλιά συνέντευξή της, η ίδια είχε αποκαλύψει πως: «Ήταν το πιο άσχημο κούρεμα που έχω δει ποτέ μου.»