Πού ήταν τα κορίτσια του Queen χθες το βράδυ;

Βιβή Αγγελάκη
Πού ήταν τα κορίτσια του Queen χθες το βράδυ;

Η Tanweer και η σειρά styling EIMI στην exclusive πρεμιέρα της ταινίας

 

 

Τι πιο ωραίο από το να τελειώνει η μέρα σου με μια τέλεια περιποίηση μαλλιών από τη Wella και την πρεμιέρα της πιο hot ταινίας της εβδομάδας, "Ο Αρχάριος";

The Intern b3fef

Χθες το βράδυ, λοιπόν, απολαύσαμε την αποκλειστική avant premiere της ταινίας «Ο Αρχάριος»- που σκηνοθετεί η Νάνσι Μάγιερς- με τους απολαυστικούς Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Άν Χάθαγουεϊ, σ' ένα exclusive event που διοργάνωσαν η Tanweer και η σειρά styling ΕIMI από τη Wella Professionals.

Photo 1 2c87d

Πριν την έναρξη της ταινίας, στο φουαγιέ των αιθουσών Europa, των Village Cinemas, στο The Mall Athens είχε στηθεί ένα pop up hair salon. Αφεθήκαμε στα χέρια των experts από τα κομμωτήρια Gino Ηairandmore, και είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα special styling και να μάθουμε πολλά και νέα hair tips.

Photo 2 5cc6c
Photo 6 149df

Πρωταγωνιστής στο styling των μαλλιών ήταν η σειρά ΕIMI, ο απόλυτος σύμμαχός μας στην έκφραση της ατομικότητας. Τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο προϊόν Root Shoot.

EIMI-ROOT-SHOOT-200 d d701b

Ο νέος αφρός ακριβείας, που μας βοηθά να δημιουργήσουμε τέλειο όγκο στη ρίζα, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σχεδιασμένο στόμιο που εφαρμόζει ακριβώς εκεί που επιθυμούμε.