Τα φυσικά μαλλιά της Julianne Moore είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που φαντάζεστε!

Βιβή Αγγελάκη
Τα φυσικά μαλλιά της Julianne Moore είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που φαντάζεστε!

Δείτε την ανατρεπτική εμφάνισή της στην τηλεόραση που σόκαρε το κοινό 

Οι μύθοι περί τελειότητας στην ομορφιά καταρρίπτονται και πολύ μας αρέσει! Φυσικά, σε αυτό, μεταξύ άλλων συμβάλλουν και οι διάσημες κυρίες οι οποίες δε διστάζουν να φωτογραφίζονται χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό τους ακόμη και να δείχνουν το σώμα τους με τις ατέλειές του.

Αυτές τις ημέρες, άλλη μια διάσημη κυρία ήρθε να αποδείξει ότι είναι μια φυσιολογική γυναίκα με φυσιολογικές απαιτήσεις από τη ζωή της, που αντιμετωπίζει τα ίδια, φυσιολογικά προβλήματα στην καθημερινή της beauty ρουτίνα με εσένα και εμένα.

Η Julianne Moore, λοιπόν , εμφανιζόμενη στο «Ellen DeGeneres Show» δε δίστασε να δείξει μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό το φυσικό της hairlook, το οποίο δεν είναι ούτε τόσο τέλειο, ούτε τόσο sleek όσο νομίζαμε ...

21f88f190fe6ccd351e0e8fc01881689 e1911

Πίσω από τα τέλεια, super ίσια μαλλιά της star κρύβεται μια πραγματικότητα που οι περισσότερες βιώνουμε κάθε μέρα – εκτός αν είσαι η υπερτυχερή που η λέξη φριζάρισμα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της!

bc6c8252dad5236c5956ca9cd754c36d c493d

Η 54 χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε μεταξύ άλλων, ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρει ούτε να στεγνώνει τα μαλλιά της, ούτε να τα ισιώνει και αυτό έχει ως συνέπεια να αφήνει τα μαλλιά της φυσικά (και φριζαρισμένα) , ιδίως το καλοκαίρι.

fbf4a20b711edafd7aadbf530ae7075a d22aa

«Μου αρέσει να λέω ότι τα μαλλιά μου είναι wavy- κυματιστά- αλλά στην πραγματικότητα φριζάρουν!» είπε στη συνέντευξή της με την Ellen DeGeneres.

julianne-moore-frizz-ellen-degeneres-show-w724 912cd

Και συνέχισε γελώντας : «Προσπαθώ να μην κάνω συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τα φυσικά μου μαλλιά γιατί δεν μπορώ να τιθασεύσω το φριζάρισμα» .

julianne-moore-summer-hair-inline 4acba

Αυτά είπε η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και η αλήθεια είναι ότι την καταλάβαμε όσο τίποτε άλλο!