Η ανανέωση ξεκινάει από τα χείλη… με Liposan!

Βιβή Αγγελάκη
Η ανανέωση ξεκινάει από τα χείλη… με Liposan!

Liposan: συνώνυμο της απόλυτης ενυδάτωσης χειλιών

Συνώνυμο της απόλυτης ενυδάτωσης για υπέροχα χείλη, το Liposan ανανεώνεται και μας παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, πιο μοντέρνα και ελκυστική από ποτέ! Ανακαλύψτε το και χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης!

Ολόκληρη η σειρά Liposan επανακυκλοφορεί σε νέα συσκευασία με ανανεωμένο, πιο απλό και αφαιρετικό design, που παραπέμπει στο ρετρό στυλ της δεκαετίας του '70!

09 10 15 Liposan CHERRY open stick 7785b

Σε συνδυασμό με τη νέα του εικόνα, το Liposan ανανέωσε το πιο κλασικό προϊόν της σειράς: το Liposan Original. Το Liposan σύμμαχός της κλασικής, εντατικής ενυδάτωσης χειλιών, ενισχύει την καινοτόμο φόρμουλα του, προσθέτοντας περισσότερη πανθενόλη που αναζωογονεί και ενυδάτωνει τα χείλη. Με ανάλαφρη υφή για καθημερινή χρήση και κλασικό άρωμα, το νέο Liposan Original προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία 12 ωρών, για χείλη απαλά και λεία, έτοιμα για φίλημα.

09 10 15 Liposan Blister ClassicStick Original 85b63

To Liposan λανσάρει τρία νέα balms, στη σειρά Care & Color με πανθενόλη, που συνδυάζουν εντατική περιποίηση, ενισχυμένη ενυδάτωση, λάμψη και χρώμα, που θα λατρέψεις! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις φυσικές αποχρώσεις Liposan της σειράς Care & Colour: κόκκινο, ροζέ και nude! Δείτε τις νέες αποχρώσεις στη gallery!

Μην χάνετε χρόνο, δοκιμάστε τα και αναζητήστε το δικό σας αγαπημένο! Αυτό το χειμώνα, ο καθημερινός σύμμαχος ομορφιάς μας έχει όνομα: Liposan Care & Colour.