Βάφετε τα μαλλιά σας; 3 tips για τέλειο χρώμα!

Βιβή Αγγελάκη
Βάφετε τα μαλλιά σας; 3 tips για τέλειο χρώμα!

Plus: Ποιες είναι οι τάσεις αυτής της σεζόν

Αν βάφετε τα μαλλιά σας από τότε που δε θυμάστε ή έστω σκέφτεστε να τα βάψετε... τότε αυτές οι συμβουλές της color expert της Wella, Αθηνάς Τζάνετ Κορώση, θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και θα κάνουν το χρώμα στα μαλλιά σας να δείχνει λαμπερό!

Athina Photo 6d070

Η Αθηνά, λοιπόν, συμβουλεύει:

#1. Είναι μύθος ότι η βαφή καταστρέφει τα μαλλιά! Μια ποιοτική βαφή λειτουργεί σαν ένα make-up μαλλιών, «χτίζει» την τρίχα και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια.

#2. Αν θέλετε να δώσετε λάμψη στο χρώμα σας, στην επόμενη βαφή περάστε πρώτα τις ρίζες και στη συνέχεια περάστε μία παρά μία τις τούφες σας (με χτένα ή πινέλο). Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Μαλλιά με φυσική λάμψη και έντονο χρώμα!!

daa5c4ad5681a8132927fe32c05432a3 1e99f

#3. Όταν κάνετε επαναληπτική εφαρμογή της βαφής (δηλ. εφαρμόζετε τη βαφή στις ρίζες), μπορείτε να αποκτήσετε ομοιόμορφο χρώμα σε όλα τα μήκη, αν μετά τη λήξη του χρόνου αναμονής στις ρίζες αφροποιήσετε τη βαφή με λίγο νερό και επιτρέψετε επιπλέον χρόνο αναμονής 5-10 λεπτά.

68e4405bb22c041eca134f024d5e6644 b3e6d


Όσο για τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν:

Κοντά pixy look, κυματιστό καρέ στο ύψος των ώμων, με εναλλαγές στο styling και sexy μακριά μήκη είτε κυματιστά είτε με περίεργα πιασίματα. Και όλα αυτά σε παστέλ αποχρώσεις, φωτεινές καστανές, babylike & baby blond καθώς και την τεχνική brond & sombr που κυριαρχούν ακόμα τη μόδα.