Η Amber Heard μας έδειξε πώς μπορούμε να «αναβαθμίσουμε» το nude μακιγιάζ μας το φθινόπωρο

Βιβή Αγγελάκη
Η Amber Heard μας έδειξε πώς μπορούμε να «αναβαθμίσουμε» το nude μακιγιάζ μας το φθινόπωρο

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή της

Απίστευτα όμορφη με τα υπέροχα χαρακτηριστικά της να μαγνητίζουν τα βλέμματα, ακόμη και αν δεν έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, η Amber Heard είναι από τις πιο στιλάτες ηθοποιούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υιοθετεί αυστηρώς στιλιζαρισμένα looks!

Η 28χρονη Amber, λοιπόν, για άλλη μια φορά πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση και φυσικά, για άλλη μια φορά «παρέδωσε» μαθήματα στυλ και ομορφιάς σε όλες εμάς!

492270464 c1ade

Συνοδευόμενη από το σύζυγό της και ένας από τους πιο sexy άντρες ηθοποιούς του Hollywood, Johnny Depp, η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Black Mass» στο Λονδίνο προχθές το βράδυ και εκτός από το μαύρο, super chic Dolce & Gabbana φόρεμά της, μας ξάφνιασε με τις επιλογές στο μακιγιάζ της.

492268332 eaafa

Η κυρία Depp αποχωρίστηκε για λίγο το κλασικό κόκκινο κραγιόν και το smokey eye look και «έπαιξε» με τις πιο γήινες αποχρώσεις στη παλέτα του μακιγιάζ της!

980x 39bf8

Έδωσε έμφαση την εξωτερική γωνία των ματιών της ενώ για τα χείλη και τα μάγουλά της επέλεξε πιο ζεστές, ρόδινες αποχρώσεις, που έκαναν το όλο look πιο φυσικό!

492273138 22cda

Όσο για τα μαλλιά της, αυτή τη φορά αντί για bohemian waves, επέλεξε μπούκλες!

492294080 10650