Η Estee Lauder σήμερα θα κάνει το Hilton ροζ & εσείς θα μπορείτε να κερδίσετε υπέροχα δώρα

Βιβή Αγγελάκη
Η Estee Lauder σήμερα θα κάνει το Hilton ροζ & εσείς θα μπορείτε να κερδίσετε υπέροχα δώρα

Tο Hilton Αθηνών φωταγωγείται σε ροζ χρώμα και μετατρέπεται σε σύμβολο Ελπίδας!

Kάθε Οκτώβριο, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Breast Cancer Awareness Campaign) της Estee Lauder Companies πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων - Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου φήμης σε 70 χώρες, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Το Hilton Αθηνών,σήμερα, στις 19 Οκτωβρίου θα αποτελέσει σύμβολο Ελπίδας για την πόλη των Αθηνών και θα μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Από τις 19 έως και τις 25 Οκτωβρίου κάνουμε viral το μήνυμα της Εκστρατείας ανεβάζοντας φωτογραφίες του φωταγωγημένου HILTON στο Instagram με #PinkHilton.

INSTAGRAM COMPETITION 11c09

Τι πρέπει να κάνετε:

1) Φωτογράφιστε το ροζ φωταγωγημένο Hilton Athens Hotel, βάζοντας τη φαντασία σας και την καλλιτεχνική σας φύση!
2) Ανεβάστε τις φωτογραφίες στο Instagram public account σας!

3) Βάλτε #PinkHilton στις φωτογραφίες που ανεβάζετε, διαδίδοντας το μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού και λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!

Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν υπέροχα δώρα από το Hilton και την Estee Lauder.

Τέλος μπορείτε να προσθέτετε για κάθε post στο Instagram το #BCAstrength, όπου από 1η Οκτωβρίου του 2015 μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου του 2016, η Estée Lauder Companies θα κάνει δωρεά 25 δολαρίων που αντιστοιχεί σε μισή ώρα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού μέσω του Breast Cancer Research Foundation, με στόχο την δωρεά πάνω από 500 ωρών έρευνας ($25,000) μέσω της υποστήριξης της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας. Για περισσότερες πληροφορίες για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, επισκεφτείτε το www.bcacampaign.com

hilton-estee 4b189

Τρείς τυχεροί ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες, όμορφες, καλλιτεχνικές και πιο ...«PINK» φωτογραφίες θα κερδίσουν από:

• 1ο βραβείο: μία black ετήσια συνδρομή στο Hiltonia Spa που περιλαμβάνει χρήση γυμναστηρίου, εσωτερικής κι εξωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και υδρομασάζ
• 2ο βραβείο: μία διανυκτέρευση σε junior σουίτα για δύο άτομα με πρωινό
• 3ο βραβείο: ένα δείπνο για δύο άτομα στο Galaxy Bar & Restaurant

Επιπλέον, όλοι οι νικητές θα λάβουν ένα πλήρες σετ με όλα τα απαραίτητα καλλυντικά από την Estee Lauder (καθαρισμός προσώπου, ορός, κρέμα ματιών, κρέμα ημέρας, κραγιόν, ρουζ, σκιές, μάσκαρα, άρωμα).

Συμμετέχετε και εσείς στην διάδοση του μηνύματος κατά του Καρκίνου του Μαστού! Η Πρόληψη και η Έγκαιρη Διάγνωση σώζουν Ζωές!
Το ροζ και φέτος θα είναι το χρώμα της νίκης, κατά του Καρκίνου του Μαστού! #PinkHilton!