Ξυπνήστε με την πιο απαλή και μυρωδάτη επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Ξυπνήστε με την πιο απαλή και μυρωδάτη επιδερμίδα!

Η νέα επαναστατική και πολυτελής 8-Flower Nectar Oil Cream μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας, ενώ εσείς κοιμάστε!

Μια νέα ξεχωριστή εμπειρία αισθήσεων με πρωταγωνιστή το 8-Flower Nectar Oil ξεκινά και τα νέα για όλες εμάς που αγαπάμε το «8-Flower Nectar Essential Oil Elixir»- το απόλυτο αντιγηραντικό αιθέριο έλαιο που παραμένει διαχρονικό από το 2007- είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα!


Η Darphin καινοτομεί και πάλι με την 8-Flower Nectar Oil Cream, μια επαναστατική και πολυτελή κρέμα νυκτός που περιέχει τα ίδια εκχυλίσματα βοτάνων που εμπεριέχονται στο αιθέριο έλαιο και προσφέρει τα οφέλη της σε μια εξαιρετικής υφής υβριδική κρέμα ελαίων.

11215147 10153191592571932 7826960128837822178 n cd62a

Η πλούσια αλλά ανάλαφρη υφή της λειτουργεί με τη φυσική θερμοκρασία του σώματος, ενώ σταδιακά μόλις εφαρμόζεται εξελίσσεται σε ένα μαλακτικό έλαιο που θρέφει σε βάθος, ξεκουράζει και αναδομεί το δέρμα, καθώς κοιμάστε. Ξυπνήστε με μια απαλή, λεία και ελαστική αίσθηση στην επιδερμίδα σας.

Φυσικά, υπάρχουν και μυστικά για τέλεια εφαρμογή:


Πριν τον ύπνο, καθαρίστε την επιδερμίδα σας. Εφαρμόστε το serum και το Essential Oil Elixir της επιλογής σας. Ακολουθήστε με την εφαρμογή της 8-Flower Nectar Oil Cream σχηματίζοντας το νούμερο 8 με τις άκρες των δακτύλων σας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.