Τα μαλλιά της Gigi Hadid δεν είναι αυτά που όλοι νομίζουμε!

Βιβή Αγγελάκη
Τα μαλλιά της Gigi Hadid δεν είναι αυτά που όλοι νομίζουμε!

Κουρεύτηκε στ' αλήθεια;

Αν για ένα beauty πράγμα ζηλεύαμε τη Gigi Hadid – εκτός από το υπέροχο κορμί της- ήταν για τα υπέροχα μακριά, φυσικά ξανθά μαλλιά της, τα οποία συνήθιζε να αφήνει λυτά στους ώμους σε χαλαρά waves.

11910509 863553970426943 1690004265 n 4b810


Και λέω ήταν, γιατί το supermodel εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των American Music Awards, που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στο Los Angeles με ένα εντελώς διαφορετικό hairlook...

gigi hadid 7948e


Το κοντό, ασύμμετρο καρέ πήρε τη θέση των μακριών μαλλιών της και όλοι μας μείναμε άφωνοι με αυτή την απόφασή της- αναλογιζόμενες βέβαια, ότι εμείς για να κόψουμε μερικά εκατοστά στα μαλλιά μας το σκεφτόμαστε μέρες!

Gigi Hadid Bob Hair American Music Awards 2015 7afe5


Και κάπου εδώ, η απομυθοποίηση της «τολμηρής Gigi» έρχεται... Αρχικά, η δήλωση του 20 χρονου μοντέλου στη Giuliana Rancic άφηνε υπονοούμενα ότι πρόκειται για περούκα: «Μπορείτε να τσεκάρετε ξανά αύριο για να δείτε αν έχω κοντά μαλλιά ... Υπάρχουν και τα tricks του εμπορίου» είπε, παίρνοντας ένα μυστηριώδες ύφος.

Gigi Hadid Bob Hair American Music Awards 2015 1 f11c8


Έπειτα, η δήλωση του hairstylist Bryce Scarlett, στο περιοδικό Popsugar ήρθε να σιγουρέψει τα πράγματα : « Εν μέρει είναι περούκα, αλλά στο μπροστινό μέρος είναι τα αληθινά μαλλιά της Gigi. Εμπνεύστηκα το hairlook από το ντεκολτέ του φορέματος! Το φόρεμα έπρεπε να συνοδεύεται από ένα sexy, εύκολο χτένισμα. Η Gigi δεν έκοψε στην πραγματικότητα τα μαλλιά της, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να αποχωριστεί τα πανέμορφα, ξανθά μαλλιά της.»


Όσο για το hairstyling, χρησιμοποίησε προϊόντα Matrix!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!