Η Ariana Grande έκανε τον πιο cool κότσο ψαροκόκκαλο!

Βιβή Αγγελάκη
Η Ariana Grande έκανε τον πιο cool κότσο ψαροκόκκαλο!

Plus: Σου θυμίζουμε πως μπορείς να τον πετύχεις και εσύ!

Μπορεί την προσοχή μας – σε πρώτη φάση τουλάχιστον- να έκλεψαν η Selena Gomez με το υπέροχο sophisticated μακιγιάζ της, η Kendall Jenner με το ψηλό κότσο και τις αφέλειες , η JLo με τα 10(!) διαφορετικά & εντυπωσιακά outfits αλλά και η Gigi Hadid με το σάλο που προκάλεσαν τα μαλλιά της, όμως, εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση στα American Music Awards 2015 έκανε και η Ariana Grande!


Η 22χρονη star που λίγες φορές την έχουμε δει να αποχωρίζεται το signature χτένισμά της- half up ponytail- στις δημόσιες εμφανίσεις της, έκανε τη διαφορά εμφανιζόμενη στη σκηνή των AMA’s με δύο χτενίσματα που δεν την έχουμε συνηθίσει.

Ariana Grande Hair American Music Awards 2015 2 81490


Σε πρώτη φάση, λοιπόν , αποφάσισε να αφήσει τα μακριά μαλλιά της λυτά στους ώμους, τα οποία κατέληγαν σε μπούκλες. Aν και πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν οτι πρόκειται για περούκα ή extensions, η Ariana ήταν πραγματικά μια pop πριγκίπισσα.

Ariana Grande Hair American fe9f4


Όσο για το δεύτερο hairlook της, η star επέλεξε έναν messy, ψηλό κότσο ψαροκόκκαλο που έδινε ένα πιο girly, χαριτωμένο ύφος στο όλο look της.

Ariana Grande Hair American Musi b31bb


Και επειδή, πολλές ζηλέψαμε τον εν λόγω κότσο, με ένα κλικ εδώ πάμε να θυμηθούμε πώς μπορούμε να τον πετύχουμε και μόνες μας!

spl1183229 009 8d83c

Κότσος ψαροκόκαλο : Ο πιο cool κότσος του καλοκαιριού!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!