Γνωρίστε τη YOTUEL και αναδείξτε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Βιβή Αγγελάκη
Γνωρίστε τη YOTUEL και αναδείξτε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

H premium ολοκληρωμένη σειρά YOTUEL για λεύκανση & περιποίηση των δοντιών σε κάνει να χαμογελάς...!

Η YOTUEL αποτελεί την premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και καλλυντικής φροντίδας των δοντιών σε 70 χώρες παγκοσμίως. Παρέχοντας μια σειρά καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέρει αποτελεσματική λεύκανση και καλλυντική περιποίηση του σμάλτου, φροντίζοντας για την καλή υγεία των δοντιών. Γνωρίστε τη και ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς προϊόν, της ολοκληρωμένης σειράς ΥΟΤUEL, που θα σας χαρίσει άμεσα το πιο λευκό σας χαμόγελο.

YOTUEL LOGO 7b697

ΥOTUEL all in one

yotuel col aa7a9


H πρώτη καλλυντική οδοντόκρεμα που λευκαίνει με την ελάχιστη τριβή και φροντίζει το σμάλτο, με τριπλή δράση:
1.Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide, συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει τις εξωτερικές αλλά και τις εσωτερικές δυσχρωμίες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας αποτελεσματικά με την ελάχιστη τριβή για το σμάλτο.
2.Περιποιείται το σμάλτο με ασβέστιο και φωσφορικά άλατα.
3.Προστατεύει κι έχει πλούσια καθαριστική δράση με φθοριούχο κάλιο και 11% ξυλιτόλη. Με σύνθεση που δεν προκαλεί αφρό (sls free) και ουδέτερο pΗ σε ισορροπία με το pΗ του στόματος.

Σε δύο γεύσεις: Wintergreen με ουδέτερη γεύση, στη μαύρη συσκευασία και Snowmint σε δροσερή γεύση μέντας, στη λευκή συσκευασία.


YOTUEL pen

YOTUEL Pen e9c63


Κάθε στιγμή είναι αφορμή για ένα φωτεινό χαμόγελο! Αποκτήστε το με τη λευκαντική πένα YOTUEL! Τη νέα, εύχρηστη καλλυντική πένα που αποτελεί ένα πρακτικό teeth gloss λεύκανσης για κάθε στιγμή της ημέρας, που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει πάντα μαζί της στη τσάντα της.

ΥΟΤUEL pharma B5

Yotuel Pharma Toothpaste with tube ff0cc


Τα ευαίσθητα δόντια έχουν τώρα τον δικό τους σύμμαχο για λεύκανση και προστασία! Η ανανεωμένη λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL pharma B5 περιέχει βιταμίνη B5 για τα πιο ευαίσθητα δόντια και ούλα ενώ λευκαίνει με φυσικά ένζυμα και παπαΐνη.

YOTUEL classic mint

Yotuel Classic adcb0


Η YOTUEL classic mint είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια λευκαντική οδοντόκρεμα με έντονη γεύση μέντας, για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας.


ΥΟΤUEL mouthwash

YOTUEL Mouthwash 64d92


Χρησιμοποιείστε το νέο λευκαντικό στοματικό διάλυμα YOTUEL για ολοκληρωμένη φροντίδα των δοντιών σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

YOTUEL dental gums

dgsdgf 58cec


Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή ανάμεσα στα γεύματα, οι λευκαντικές οδοντότσιχλες YOTUEL καταπολεμούν τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα. Διατίθενται σε συσκευασίες των 12 τεμαχίων, σε δύο τύπους:
• pharma B5 με βιταμίνη Β5 για ευαίσθητα ούλα στη χρυσή συσκευασία
• classic mint με γεύση μέντας στη μπλε συσκευασία

Η σειρά προϊόντων YOTUEL διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER και στα supermarket Θανόπουλος.


Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece

Follow ΥOTUEL on Instagram: @Yotuel_Greece