Breaking News! Ο Jared Leto θα είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci Guilty!

Βιβή Αγγελάκη
Breaking News! Ο Jared Leto θα είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci Guilty!

#GuiltyNotGuilty

Τον είδαμε να μεταμορφώνεται σε Joker στο επικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας της Warner Bros, “Suicide Squad”, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2016 και πραγματικά μείναμε άφωνες! Αυτή τη φορά όμως, ο Jared Leto έρχεται να μας απασχολήσει με τη ολοκαίνουργια, beauty συνεργασία του!

0f146c1bd32d9e72dd3d11ebdcc9f16c 430c3

Ο διάσημος καλλιτέχνης, ηθοποιός και μουσικός, επιλέχθηκε από τον Alessandro Michele, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του οίκου Gucci, ως το νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci Guilty. Ο Leto, που βραβεύθηκε με Όσκαρ για την συμμετοχή του στην ταινία Dallas Buyers Club (2013), θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του αρώματος, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στη Βενετία, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Michele.

Στο πλαίσιο της παραπάνω ανακοίνωσης, ο τραγουδιστής και συνθέτης του πολυβραβευμένου συγκροτήματος Thirty Seconds to Mars θα χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του οίκου στο SnapChat: ο οίκος Gucci παρουσιάζει την αποκλειστική #Snapchat ιστορία by @JaredLeto.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε το επίσημο account του οίκου: gucci. #GuiltyNotGuilty