Κόκκινο κραγιόν: Οι stars σου δείχνουν πώς να το φορέσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Βιβή Αγγελάκη
Κόκκινο κραγιόν: Οι stars σου δείχνουν πώς να το φορέσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Τα πιο εντυπωσιακά red lips των stars

Αναμφισβήτητα, το κόκκινο κραγιόν είναι συνώνυμο της θηλυκότητας και της κομψότητας στα χείλη μας, πόσο μάλλον τώρα που είναι Χριστούγεννα και τα red lips είναι από τις κλασικές αλλά και safe επιλογές στο μακιγιάζ μας.


Δίνει ένταση, τονίζει τα χείλη αλλά και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, ενώ μπορεί να μεταμορφώσει ανά πάσα ώρα ακόμη και μια απλή εμφάνιση σε γιορτινή μόνο με μια κίνηση! Εξάλλου το κόκκινο δε θεωρείται τυχαία το χρώμα του πάθους...

252a103623d638281d72c9e5d90421ff d7bcf

Από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις μέχρι τις πιο βαθιές και σκούρες, το κόκκινο κραγιόν είναι το διαχρονικό, must-have καλλυντικό που αφενός δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας, αφετέρου, αξίζει να έχει μια θέση στο νεσεσέρ μας.

9a7d1f9d8eac25f9f12b0bfb6e77bf1b f27ca

Με πρώτες διδάσκουσες τις πάντα εντυπωσιακές και άκρως γοητευτικές Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn πάμε να δούμε στη gallery τα πιο εντυπωσιακά red lips των stars.

o MARILYN MONROE 570 5b3f7

Κι επειδή το γιορτινό look θέλει σκούρο χρώμα στα νύχια, κόκκινα χείλη και έντονο σαγηνευτικό βλέμμα. Σου δείχνουμε στη gallery τα must καλλυντικά από τη Maybelline που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!