Αυτό είναι το νέο, μαγευτικό άρωμα που ανθίζει στο λουλουδάτο κήπο Dolce!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το νέο, μαγευτικό άρωμα που ανθίζει στο λουλουδάτο κήπο Dolce!

Γνωρίστε το νέο άρωμα του οίκου Dolce Gabbana, Dolce Rosa Excelsa 

Ο οίκος Dolce&Gabbana έρχεται για άλλη μια φορά να μας παρασύρει και να μεταφέρει στο λουλουδάτο κήπο Dolce, μέσα στο καταχείμωνο! Το νέο, μαγευτικό άρωμα, Dolce Rosa Excelsa, συλλαμβάνει την τόλμη και το αγνό πνεύμα του πολύπλευρου άνθους Τριανταφυλλιάς, με την αίσθηση των φρέσκων ροδοπέταλων όταν ανθίζουν.


Εξάλλου, το τριαντάφυλλο- το πιο γοητευτικό όλων των λουλουδιών, που συνδυάζει την αθωότητα με τον αισθησιασμό- αποτελεί ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που κυριαρχεί σε όλες τις επιδείξεις μόδας του οίκου Dolce&Gabbana, επομένως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του νέου αρώματος, Dolce Rosa Excelsa.


Συμπληρώνοντας τη μοναδική Λευκή Αμαρυλλίδα που αποτελεί την αρωματική υπογραφή του Dolce, το Dolce Rosa Excelsa σαγηνεύει με δύο λεπτές και εκλεπτυσμένες νότες Τριαντάφυλλου: Το Τριαντάφυλλο African Dog που κάνει το ντεμπούτο του στην αρωματοποιία και αποτελεί την πιο πρόσφατη οσφρητική ανακάλυψη της Dolce&Gabbana Fragrances και το Απόσταγμα Τριαντάφυλλου Τουρκίας.

0703d60ff64db435f60b8cbe7700ce42 40e20


Με την αγνότητα και την απαλότητά του, το Τριαντάφυλλο African Dog προσθέτει μία γοητευτική πολυτέλεια στη δροσερή υπογραφή των πετάλων του Dolce. Αυτή η σπάνια νότα συνδυάζεται με τη θηλυκότητα του Αποστάγματος Τριαντάφυλλου Τουρκίας, το οποίο είναι ένα πολύ ακριβό συστατικό στην αρωματοποιία, λόγω της οσφρητικής του έντασης. Αυτή η λουλουδάτη καρδιά εξισορροπείται με τις θερμές νότες Musk. Ο συνδυασμός του συμπλέγματος από νότες Cashmeran και Σανδαλόξυλου αφήνει ένα αισθησιακό τελείωμα απαλών ξύλων, γήινων τόνων και πικάντικων μπαχαρικών στη βάση του αρώματος.


Όσο για τη νέα διαφημιστική καμπάνια που γυρίστηκε από τον Domenico Dolce και σκηνοθετήθηκε από τον Stefano Gabbana, τα λευκά άνθη από τον Κήπο Dolce εμπλουτίζονται και αναμειγνύονται με κόκκινα τριαντάφυλλα, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για την καμπάνια του νέου Dolce Rosa Excelsa, στην οποία για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστεί η Kate King.