Αυτό είναι το πρόσωπο- έκπληξη που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το πρόσωπο- έκπληξη που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana!

#dgdolcerosa #dgbeauty #OnlySophia

Σίγουρα, οι διαφημιστικές καμπάνιες των μεγάλων fashion και beauty brands δεν περνούν απαρατήρητες, πόσο μάλλον όταν σε αυτές πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματός!


Οι Dolce&Gabbana, λοιπόν, κατάφεραν για άλλη μια φορά να μας καθηλώσουν στις οθόνες μας, μιας και η πρωταγωνίστρια της νέας, beauty καμπάνιας- film, δεν είναι άλλη από τη Sophia Loren! Το τρίπτυχο της επιτυχίας συμπληρώνουν ο πετυχημένος σκηνοθέτης, Giuseppe Tornatore και ο μουσικοσυνθέτης, Ennio Morricone, νικητές των «Italian Academy Awards».

DSCF2860 f0369


Αποπνέοντας έντονο συναισθηματισμό και βαθιά συμβολικό, το φίλμ μικρού μήκους ξαναζωντανεύει την ιστορία της νέας beauty δημιουργίας των Dolce&Gabbana σε τρεις πράξεις-επεισόδια. Μεταφερόμαστε στη Σικελία, λοιπόν, όπου μια μητέρα (Sophia Loren) και οι 5 γιοί της ανακατασκευάζουν το παλιό οικογενειακό οίκημα, τη Villa Valguarnera.

Δες το πρώτο επεισόδιο εδώ:

{youtube}-AGH0Ilb17c{/youtube}

Ολοκληρώνοντας την ανακαίνιση της Villa Valguarnera, η οικογένεια το γιορτάζει, διοργανώνοντας ένα garden party. Ανάμεσα στους καλεσμένους, η Rosa (Kate King), από την ομορφιά της οποίας γοητεύεται ο μικρότερος γιος της Sophia Loren και της κόβει το πιο όμορφο λουλούδι του κήπου: ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο!

DSCF3406 529da

Δες το δεύτερο επεισόδιο εδώ:

{youtube}os5sji7BpqQ{/youtube}

H Sophia συναντά τη Rosa στο garden party και το φιλμ κλείνει με μια συμβολική στιγμή: Η Rosa προσφέρει το τριαντάφυλλό της στη Sophia και εκείνη αφού το θαυμάζει, ψιθυρίζει: «Maravigliosa» Μια συγκλονιστική συνάντηση, όπως η beauty καμπάνια του οίκουDolce&Gabbana για το νέο γυναικείο άρωμα, Dolce Rosa Excelsa!

2DSCF3558 19fea


Δες το τρίτο επεισόδιο εδώ:

{youtube}VQM3epEYE8s&feature{/youtube}