Οι κυρίες της ελληνικής showbiz φόρεσαν νυφικό και έκαναν πασαρέλα!

Βιβή Αγγελάκη
Οι κυρίες της ελληνικής showbiz φόρεσαν νυφικό και έκαναν πασαρέλα!

Όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο bridal catwalk με επίσημο χορηγό τη L’Oréal Paris

Ένα διαφορετικό catwalk από τα συνηθισμένα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι υποψήφιες νύφες καθώς και πλήθος καλεσμένων την Παρασκευή στο MEC Παιανίας! Tα νυφικά και τα κοστούμια κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών σε αυτή τη πρωτότυπη bridal πασαρέλα φόρεσαν γνωστοί celebrities σε μια μοναδική οργάνωση των portals Μr Green και Yes I do.

0623 5ca50

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών της νούμερο 1 εταιρίας καλλυντικών, L’Oréal Paris και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά μαγευτικό. Υπέροχα σινιόν, ανάλαφρα waves, περίτεχνες πλεξούδες, αψεγάδιαστα sleeks! Μαλλιά λαμπερά, λεία και πανέμορφα έδεσαν υπέροχα με τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Ο επίσημος hair stylist της L’Oréal Paris, Βασίλης Στρατηγός με την βοήθεια των σπουδαστών του ΙΕΚ Ακμή έκανε το όνειρο κάθε νύφης πραγματικότητα!

0038 a6b9c

Χρησιμοποιώντας προϊόντα styling από την νέα σειρά STUDIOPRO της L’Oréal Paris δημιούργησε τα τέλεια νυφικά χτενίσματα. Το bridal look απογειώθηκε με το μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της L’Oréal Paris Φρέντυ Καλομπράτσος με την ομάδα του από το Freddy Make Up Stage.

0716 dc456

Έντονα μάτια με «δραματικά» eye liners και αισθησιακές βλεφαρίδες με όγκο σαν ψεύτικες για τις τολμηρές νύφες, παλέτα σκιών σε γλυκό ροζ και nude χείλη για τις πιο ρομαντικές, θεαματικά έντονα κραγιόν για τις δυναμικές, υπέροχες γυαλάδες για τις νύφες του καλοκαιριού: η L’Oréal Paris make up designer έχει μια πρόταση για κάθε νύφη!

0091 d62a8


Το κοινό χειροκρότησε θερμά τις μοναδικές δημιουργίες των σχεδιαστών και εντυπωσιάστηκε από το λαμπερό μακιγιάζ και τα υπέροχα χτενίσματα που τις πλαισίωσαν!

0666 7045e

Δείτε περισσότερες φωτός στη gallery!