H Funkmartini γιορτάζει τον ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ!

Ερμιόνη Σαρρή
H Funkmartini γιορτάζει τον ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ!

Η Funkmartini γιορτάζει τον Αγ. Βαλεντίνο & ετοίμασε 10 συλλεκτικά Valentine’s #Happybox με λαχταριστά προϊόντα ομορφιάς.

Η Funkmartini, το 1ο ελληνικό start up στο χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς στην Ελλάδα, με περισσότερα από 1300 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Αθήνα & την Θεσσαλονίκη, δημιούργησε την πιο όμορφη έκπληξη ομορφιάς για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Οι χρήστες που θα κλείσουν ραντεβού ομορφιάς, από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, μεσα από την www.funkmartini.gr & θα κοινοποιήσουν την κράτηση τους στο facebook έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα 10 συλλεκτικά, ρομαντικά κουτιά, τα οποία δημιούργησε η Funkmartini αποκλειστικά για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου.

Τα 10 συλλεκτικά Funkmartini Valentine’s #Happybox περιέχουν τα πιο “ερωτικά” επώνυμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, από αγαπημένα brands όπως το Moroccan Rose Otto Ultra Moisture Body Oil από την REN Skincare, ένα βαθύ κόκκινο Morello lipstick από τα προϊόντα ΚORRES, το Red Musk™ Oud από το The Body Shop, τα λαχταριστά κόκκινα μανό, Russian Roulette & Aperitif από την ΕSSIE, την πιο «απαραίτητη» μάσκαρα της χρονιάς για έντονες βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, την Push up Drama καθώς και την πιο «προκλητική» παλέτα σκιών, με 12 ιριδίζουσες & ματ αποχρώσεις, The blushed Nude, από την Maybelline New York.

Όροι διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 1 έως 12 Φεβρουαρίου, και θα ισχύσει για ραντεβού τα οποία θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου. Για να διεκδικήσεις το πιο #funky Valentine's δώρο, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μια online κράτηση μέσα από την www.funkmartini.gr & κοινοποίηση (share) στο facebook! Οι νικητές θα κληρωθούν την Δευτέρα 15/2/2016.

Love is in the...#HAPPYBOX λοιπόν και καλή επιτυχία!