The Beauty Mall: Το απόλυτο beauty hot spot ήρθε για να μείνει

The Beauty Mall: Το απόλυτο beauty hot spot ήρθε για να μείνει

Μάθε πού θα απολαύσεις τις πιο deluxe περιποιήσεις ομορφιάς, όλες κάτω από την ίδια στέγη!

Αν αυτό που πάντα ήθελες ήταν ένας χώρος στον οποίο μπορείς να μπεις κάπως ταλαιπωρημένη από την καθημερινότητα και να βγεις ανανεωμένη από την κορυφή ως τα νύχια, τότε σου έχουμε τα πιο τέλεια νέα! Το ολοκαίνουργιο The Beauty Mall είναι εδώ, άνοιξε και σε περιμένει στην Δάφνη.

Τι είναι όμως το The Beauty Mall;

Είναι ένας νέος πολυχώρος ομορφιάς 800 τ.μ. (ναι, είναι τόσο μεγάλος!) όπου μπορείς να απολαύσεις όποια... ΟΠΟΙΑ περιποίηση έχεις ανάγκη. Μανικιούρ, πεντικιούρ, περιποίηση μαλλιών, μασάζ, tattoo φρυδιών, αδυνάτισμα και λιπογλυπτική με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, spa και αποτρίχωση, είναι μόλις μερικές από τις υπηρεσίες του... θέλεις και άλλες; Έχει! Ένα από τα πράγματα που επίσης ξεχωρίζουν το The Beauty Mall είναι η ευρεία γκάμα υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής για αντιγήρανση και ανάπλαση που προσφέρει. Εκεί θα βρεις λοιπόν λύσεις όπως η κρυολιπόλυση, ενέσιμες θεραπείες, θεραπείες με ραδιοσυχνότητες, μικροκρυστάλλους, νήματα και πολλά άλλα!

κΩθνθ 2 a9195
IMG 20160129 134235 eb6dd

Και αν αναρωτιέσαι, το ανθρώπινο δυναμικό του The Beauty Mall απαρτίζεται από καταρτισμένους επιστήμονες και ειδικούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιώντας μόνο επώνυμα προϊόντα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον που πραγματικά θα γίνει το νέο beauty hot spot της Αθήνας.

Επισκέψου σήμερα τον πολυτελή χώρο του The Beauty Mall που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του μετρό στην Δάφνη και μην βιάζεσαι, το διευρυμένο ωράριό του σημαίνει ότι μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου τις ώρες που σε βολεύουν!

PHOTO 3 2d7da
PHOTO 1 4ca3c

Κάνε like στην σελίδα του The Beauty Mall στο facebook για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα του https://www.facebook.com/thebeautymallgreece/ και εκμεταλλεύσου την ειδική προσφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ QUEENETTES με ένα κλικ εδώ!

Digital Tempo εξειδικευμένη εταιρεία στο ιατρικό marketing. Γνωρίστε τις υπηρεσίες προβολής που παρέχει η εταιρεία σε ιατρούς, κλινικές και νοσοκομεία. Επιμέλεια άρθρων, δημιουργία videos, κατασκευή ιστοσελίδων, δημιουργία φυλλαδίων, animation και πολλές ακόμα υπηρεσίες.