Το απίστευτο beauty look της Lady Gaga και το νέο trend στο μακιγιάζ!

Βιβή Αγγελάκη
Το απίστευτο beauty look της Lady Gaga και το νέο trend στο μακιγιάζ!

Μήπως να το δοκιμάζαμε κι εμείς;

Συνώνυμο της εκκεντρικότητας, η Lady Gaga σίγουρα είναι από τις stars που ξέρουν καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και προκαλούν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση τόσο με το outfit όσο και με τη συμπεριφορά τους.

719f5e3e6cfb8ec06650f44cf909e690 10b57

Η χθεσινή, όμως, εμφάνισή της στο Super Bowl- το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Αμερικη- ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα και να αποδείξει οτι η pop star μπορεί να να είναι εξίσου κομψή και καθηλωτική ακόμη και με πιο «συμβατικές» για τα δεδομένα της εμφανίσεις.

Lady Gaga Hair Makeup Super Bowl 2016 1 c6bb0


Φορώντας ένα sparkling κατακόκκινο κοστούμι, η διάσημη τραγουδίστρια απέφυγε τις υπερβολές στο μακιγιάζ της και επέλεξε να τονίσει μόνο τα μάτια της με το νέο trend στο μακιγιάζ, την κόκκινη σκιά!

Lady Gaga Hair Makeup Super Bowl 2016 3 3be82


Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες κυρίες του Hollywood (θυμίσου τη Selena Gomez) επιλέγουν την κόκκινη σκιά για τις βραδινές εμφανίσεις τους, συνδυάζοντάς την με ένα αντίστοιχο, χρωματικά outfit.

Lady Gaga Hair Makeup Super Bowl 2016 2 2e075

Όσο για τα μαλλιά της , άφησε για λίγο τουλάχιστον, τις περούκες και έδωσε όγκο στο μπροστινό τμήμα ενώ για τα νύχια της επέλεξε μια pop, electric blue απόχρωση!

Lady Gaga Hair Makeup Super Bowl 2016 6 0b4bd

Η συγκλονιστική φωνή της, το beauty look της και γενικότερα αυτή εμφάνισή της στο Super Bowl πραγματικά μας άρεσε πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερες φωτός στη gallery!