Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το μυστικό του εντυπωσιακού μακιγιάζ της!

Βιβή Αγγελάκη
Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το μυστικό του εντυπωσιακού μακιγιάζ της!

Ποιον κανόνα δεν παραβαίνει ποτέ;

Αν και το τελευταίο διάστημα κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες ελληνίδες ηθοποιούς και παρουσιάστριες! Εντυπωσιακή ακόμη και με πιο casual outfit ή εντελώς αμακιγιάριστη, η Ζέτα αποδεικνύει πως μια γυναίκα δεν χρειάζεται να βάφεται ακόμη και στις βραδινές εμφανίσεις πόσο μάλλον στην καθημερινότητά της...

5664 2 89ff2


Ποιο είναι όμως, το μυστικό που κρατά την ισορροπία στο μακιγιάζ της;

Ο Γιάννης Μαρκετάκης , makeup artist και hairstylist, που επιμελείται το look πολλών διάσημων κυριών της ελληνικής showbiz, όπως της Ζέτας και της Έλενας Παπαρίζου, μίλησε στο περιοδικό OK και αποκάλυψε τον κανόνα που δεν παραβαίνει ποτέ όταν βάφει την όμορφη ηθοποιό!

makripoulia marketakis 5c56e


«Με τη Ζέτα συνεργάζομαι 12 χρόνια! Έχει αυτά τα διαπεραστικά μάτια, οπότε κρατάμε διάφανο το βλέμμα της. Τονίζουμε λίγο το βάθος του ματιού και τις βλεφαρίδες με μάσκαρα και βάζουμε πολύ λίγο eyeliner. Κάνουμε όμως έντονη χείλη με κόκκινα κραγιόν ή σκούρα μπορντό ή plump (δαμασκηνί) που αποτελεί τάση!»

030613181200 0893 d1e9f


Με λίγα λόγια... Κρατήστε την ισορροπία στο μακιγιάζ σας, επιλέγοντας τι θα τονίσετε κάθε φορά τα μάτια ή τα χείλη σας και σίγουρα θα έχετε ένα πετυχημένο beauty look!

Πηγή: OK