H Yves Rocher μας δείχνει το νέο τρόπο να φροντίζουμε τα μαλλιά μας!

Βιβή Αγγελάκη
H Yves Rocher μας δείχνει το νέο τρόπο να φροντίζουμε τα μαλλιά μας!

Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε το Low Shampoo; 

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει λαμπερά μαλλιά; Πώς θα σας φαινόταν αν σταματούσατε να χρησιμοποιείτε το συνηθισμένο σαμπουάν στα μαλλιά σας και δοκιμάζατε ένα νέο τρόπο να λούζεστε, εμπιστευόμενες τη δύναμη της φύσης ; Το queen.gr βρέθηκε πριν δύο εβδομάδες στη συνέντευξη τύπου της Yves Rocher στην Αθήνα και ανακάλυψε το Low Shampoo...


Εμπνευσμένο από τα αμερικανικά προϊόντα καθαρισμού χωρίς αφρό, το Low Shampoo από την Yves Rocher, την εταιρία με περισσότερες από 30 εκατομμύρια πελάτισσες το χρόνο, είναι ο νέος τρόπος να πλένετε τα μαλλιά σας, χωρίς να τα καταστρέφετε! Mπορεί να αντικαταστήσει τα συνηθισμένα σαμπουάν, μιας και είναι εμπλουτισμένο με ενεργά καθαριστικά συστατικά.

2762187 cc1ff


Η εντυπωσιακή, πρωτοποριακή σύνθεσή του δεν περιέχει θείο και παράγοντες που δημιουργούν αφρό, ενώ έχει απαλή υφή και περιέχει πάνω από 99% φυτικά συστατικά.

Στην ουσία πρόκειται για μια απαλή καθαριστική κρέμα προστατεύει και σέβεται τα μαλλιά, ακόμα και αν τη χρησιμοποιείτε καθημερινά. Για γυναίκες που απαιτούν το καλύτερο για την ομορφιά των μαλλιών τους, ενώ είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών.

yves rocher1 6c108


Όσο για την εφαρμογή της είναι πανεύκολη...Εφαρμόζετε σε βρεγμένα μαλλιά και απλώνετε το προϊόν με τα δάχτυλά σας, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Κάνετε απαλό μασάζ και ξεβγάζετε με άφθονο νερό.