Aqua Mineral: Το μυστικό για ξεκούραστη και φωτεινή επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Aqua Mineral: Το μυστικό για ξεκούραστη και φωτεινή επιδερμίδα!

Μια μοναδική σειρά προϊόντων περιποίησης, με βάση το νερό και τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας

Τα Aqua Mineral, με χώρα προέλευσης το Ισραήλ, έρχονται στην Ελλάδα και παρουσιάζουν μια μοναδική σειρά προϊόντων περιποίησης, με βάση το νερό και τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας αλλά και επιπρόσθετα υψηλής ποιότητας συστατικά, που θεραπεύουν όλο το σώμα και ελέγχουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, αφήνοντας το δέρμα ξεκούραστο και φωτεινό.


Οι σειρές που διατίθενται περιλαμβάνουν προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος για όλους τους τύπους δέρματος και διαφοροποιούνται προκειμένου να καλύψουν μια διαφορετική ανάγκη του δέρματος κάθε φορά.

Aqua Mineral Poster 120X50 04 2 2a2ee

Ξεχωρίσαμε, λοιπόν:

Τη σειρά Body Care που προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση κάθε σημείου του σώματος με τη δύναμη των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας και των φυσικών ελαίων που περιποιούνται το δέρμα. Η σειρά Basic Facial Care αποτελείται από τα βασικά προϊόντα καθαρισμού και τόνωσης, που χρειάζεται η επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα.

Τη σειρά Anti-Aging που χάρη στα ισχυρά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, συνδυάζει την αντιγήρανση με τη βασική φροντίδα του δέρματος για καθημερινή χρήση.

Τη σειρά Optima+ που αποτελεί την ιδανική λύση για την ώριμη επιδερμίδα, ειδικά σχεδιασμένη να ενυδατώνει και να αναπλάθει το δέρμα.

Τη σειρά Premium που ενισχύει την αντιγηραντική φροντίδα του προσώπου, βελτιώνοντας την εμφάνιση και την αίσθηση της επιδερμίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα Aqua Mineral δεν περιέχουν parabens ή sls/sles.