Olivia Palermo : Οι 3 κανόνες που ακολουθεί πιστά για λαμπερή επιδερμίδα

Βιβή Αγγελάκη
Olivia Palermo : Οι 3 κανόνες που ακολουθεί πιστά για λαμπερή επιδερμίδα

Διάβασε και κράτα σημειώσεις...

Το στυλ της αψεγάδιαστο , το ίδιο και η επιδερμίδα της. Η Olivia Palermo είναι μια γυναίκα που ορίζει τη μόδα σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες και δημιουργεί τάσεις, που μπορούν να υιοθετηθούν από κάθε γυναίκα, μιας και αποφεύγει την οποιαδήποτε εκκεντρικότητα στο στυλ της.

cea8a7106b34a1e70b984d8573eeda4a af69a


Περιμένοντας, λοιπόν, την τελευταία συλλογή της –που η fashion editor με πληροφόρησε οτι βγήκε στα καταστήματα και online στο nordstrom.com/oliviapalermo στις 8 Φεβρουαρίου- η Olivia αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, τους 3 κανόνες που ακολουθεί πιστά προκειμένου να διατηρεί την επιδερμίδα της τόσο λαμπερή!


«Το να φροντίζω την επιδερμίδα μου είναι κάτι που από πολύ μικρή ηλικία έχω μάθει από τη μητέρα μου και τη θεία μου,καθώς και οι δύο είναι πολύ επιμελείς στη beauty ρουτίνα τους. Δεν νομίζω ότι αυτά που έκανα στην αρχή της εφηβείας μου ή στα 20 μου διαφέρουν πολύ από αυτά που κάνω τώρα, όσο αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας μου.»

a1a74e6886c74f0d029ef5969f28363f 71700


Ποιοι είναι όμως οι 3 βασικοί κανόνες που τηρεί καθημερινά;


- Φροντίζει να πίνει πολύ νερό

-Ακολουθεί μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, «φιλική» προς την επιδερμίδα της (εννοώντας πλούσια σε φρούτα, λαχανικά...)

-Αποφεύγει να κάθεται άσκοπα στον ήλιο. «Η μητέρα μου έμαθε, επίσης, να αποφεύγω να κάθομαι στον ήλιο. Ok, μπορώ να κάτσω για πολύ λίγο λίγο, αλλά ΠΑΝΤΑ φορώντας καπέλο ή αντηλιακό.»

Και αυτό το ΠΑΝΤΑ το τονίζω προκειμένου να το εμπεδώσουμε κάποια στιγμή!