Βρήκαμε τους τέλειους αρωματικούς συντρόφους για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Βιβή Αγγελάκη
Βρήκαμε τους τέλειους αρωματικούς συντρόφους για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ανακάλυψέ τους και διάλεξε τον "ιδανικό"!

Μία γιορτή του έρωτα σε όλα τα σχήματα και τις μορφές της, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσουμε τη χαρά που αισθανόμαστε όταν βρίσκουμε τον «τέλειο σύντροφο» –εκείνον με τον οποίο θα ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο, θα ζήσουμε νέες περιπέτειες και θα δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Αν ακόμη δεν μπορείς να αποφασίσεις τι δώρο θα του κάνεις, τότε η Molton Brown, η μάρκα από το Λονδίνο που ειδικεύεται στην αρωματοποιία, κάνει ακόμη πιο εύκολη την επιλογή του ιδανικού δώρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Φέρνει κοντά σας τρείς τέλειους αρωματικούς συντρόφους που γοητεύουν τις αισθήσεις και ξυπνούν αναμνήσεις από τις στιγμές που έχετε ζήσει μαζί:

ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ:

molton1 887cf

Για τους συντρόφους που ονειρεύονται τους καλύτερους προορισμούς για σκι, τα Tobacco Absolute και Ylang Ylang θα εμπνεύσουν αναμνήσεις από χιονισμένα βουνά, ζωηρές φωτιές, βιβλία και κουβέρτες –το απόλυτο κρησφύγετο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗΡΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ:

molton2 45d41


Για τους συντρόφους που αναζητούν έναν πιο γρήγορο ρυθμό στη ζωή, τα Re-charge Black Pepper και Fiery Pink Pepper θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα ζωντάνιας και ενθουσιασμού που αισθάνεσαι όταν μοιράζεσαι ένα εορταστικό κοκτέηλστο roof-gardenενός μπαρ, έχοντας θέα την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ:

molton3 31d76


Για τους συντρόφους που αναζητούν την περιπέτεια, τα Bushukan και Heavenly Gingerlily θα επαναφέρουν τις εικόνες και τα αρώματα από δωμάτια εξωτικών ξενοδοχείων, συναρπαστικούς πολιτισμούς και τα κρυφά αξιοθέατα της πόλης, που αποκαλύπτονται μόνο μέσα από εξερεύνηση.


Δημιουργημένα σε συνεργασία με τους πιο αξιοσέβαστους αρωματοποιούς στον κόσμο, η συλλογή των Eau de Toilette της Molton Brown αποτελείται από κομμάτια εικαστικής τέχνης που εμπνέουν τις αισθήσεις σας. Οι νότες κορυφής, η καρδιά του αρώματος και οι νότες βάσης είναι διακριτικά ισορροπημένες. Το ταξίδι των αισθήσεων ξεκινά τονίζοντας μία πολύ σύνθετη νότα κορυφής, που οδηγεί σε μία πιο ήπια καρδιά αρώματος και κλείνει με μία δυναμική, μεγάλης-διάρκειας βάση που παραμένει πιστή στο συνολικό άρωμα.