Ελένη Μενεγάκη: Ποιο είναι το μυστικό για το χρώμα των μαλλιών της;

Βιβή Αγγελάκη
Ελένη Μενεγάκη: Ποιο είναι το μυστικό για το χρώμα των μαλλιών της;

Δείτε ποια είναι ακριβώς η ξανθιά απόχρωση των μαλλιών της και την ταινία που πρωταγωνιστεί!

Προχθές το βράδυ το queen βρέθηκε στη λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε η L'Oréal Paris στη Γαλλική Πρεσβεία (μπορείς να δεις εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες) προκειμένου να παρακολουθήσει την avant premiere της διαφημιστικής ταινίας «Mythical Blonde», πρωταγωνίστρια της οποίας δεν ήταν άλλη από την Ελένη Μενεγάκη και το μυθικό ξανθό των μαλλιών της!

12713963 1017498261655544 509416616 n 9cb28

Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, η λαμπερή Ελένη Μενεγάκη, που ήρθε να αποκαλύψει και να μοιραστεί με όλες τς γυναίκες την ακριβή απόχρωση των ξανθών μαλλιών, κάτι που όπως αποκάλυψε η ίδια, τη ρωτούν πολλές γυναίκες όταν τη συναντούν!

DSC 1334 rt HR ea18d

Η Excellence από τη L’Oréal Paris, εμπνεύστηκε από το μυθικό ξανθό της Ελένης Μενεγάκη και παρουσιάζει τη νέα απόχρωση Excellence 10.21 – κατάξανθο περλέ σαντρέ! Έτσι για πρώτη φορά δίνει την ευκαιρία στις Ελληνίδες να αποκτήσουν αυτό το πολυπόθητο χρώμα στα μαλλιά τους!

DSC 1647 rt HR 957f5

Η πανέμορφη παρουσιάστρια γίνεται πρωταγωνίστρια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Excellence σε μια ταινία με επίκεντρο την ομορφιά και σε πρώτο πλάνο την γυναίκα, σαν σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Δες την καμπάνια εδώ: {youtube}QvDRAZaIbFQ{/youtube}


Η πλούσια σύνθεση της Excellence χάρη στην 3πλή προστασία, προστατεύει, δυναμώνει και αναδομεί τα μαλλιά κάθε γυναίκας προσφέροντας πλούσιο, λαμπερό χρώμα με διάρκεια που ακτινοβολεί. Εγγυάται ιδανική κάλυψη των λευκών μαλλιών και εντατική φροντίδα έως και 6 εβδομάδες.

10.21 pack 92c05

Η Ελένη βρήκε την απόχρωση της: Excellence10.21. Μπείτε εσείς στο www.lorealparis.gr για να βρείτε το ξανθό που σας ταιριάζει.

fghdtyhety bcdfd

“Εξαιρετική! Γι’ αυτό τη λένε Excellence!”

Ελένη Μενεγάκη