Αυτή η γυναίκα δοκίμασε όχι ένα αλλά 97 κραγιόν στα χείλη της και ιδού το αποτέλεσμα!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή η γυναίκα δοκίμασε όχι ένα αλλά 97 κραγιόν στα χείλη της και ιδού το αποτέλεσμα!

Δείτε όλες τις αποχρώσεις!

Αλήθεια, έχεις μετρήσει ποτέ, πόσα κραγιόν έχεις; Κι ενώ κάτι τέτοιο ακούγεται εύκολο στο πρώτο άκουσμα,αρκεί να θυμηθείς πόσες φορές έχεις ανοίξει μια παλιά σου τσάντα και έχεις βρεις μέσα ξεχασμένο ένα κραγιόν ή gloss...Αν είσαι μάλιστα lip addict, τότε αυτό το άρθρο θα σε ενθουσιάσει, καθώςαυτή η γυναίκα όχι μόνο μέτρησε τα κραγιόν της -που τα βρήκε πάνω κάτω, γύρω στα 100- αλλά τα δοκίμασε κιόλας και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!


Με το ψευδώνυμο itselyse, «ανέβασε» στο Reddit τις 97 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν από αρκετά αγαπημένα της brands ( Mac, Rimmel London, Nars Maybelline) και φωτογράφισε το αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας πως ακόμη και σε ένα βασικό χρώμα (π.χ απαλό ροζ κραγιόν) υπάρχουν τουλάχιστον 5 –και λίγεςλέω- παρόμοιες αποχρώσεις!

lips1 6c255
lips2 35ef3


Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι δοκίμασε όλα αυτά τα κραγιόν σε μια μέρα, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και κάποιες συμβουλές ομορφιάς για το πώς αφαιρούσε εντελώς το χρώμα από τα χείλη της ακόμη και αν το κραγιόν ήταν μεγάλης διάρκειας:

lips3 64ec5
lips4 1426a

« Χρησιμοποιούσα μωρομάντηλα ανάμεσα σε κάθε εφαρμογή. Αν το χρώμα ήταν ανεξίτηλο και δεν έβγαινε, τότε έβαζα λίγο ελαιόλαδο!»

lips5 0f1d3