New beauty entry: Το πρώτο κατάστημα καλλυντικών 3INA στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Βιβή Αγγελάκη
New beauty entry: Το πρώτο κατάστημα καλλυντικών 3INA στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Μία νέα, τολμηρή και σύγχρονη προσέγγιση στο χώρο της ομορφιάς

Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν τα πρότυπα της τυποποιημένης ομορφιάς, η 3INA (προφέρεται Mina) αποτελεί πηγή έμπνευσης χάρη στο μοναδικό της χαρακτήρα: πολυτελής αλλά προσιτή, θηλυκή αλλά όχι ψεύτικη, αυθεντική και ολοκληρωμένη.

London shot 2459b


Παιδί των Pablo Rivera και Mark Eve, γκουρού του λιανικού εμπορίου, η 3ΙΝΑ ήρθε σαν αποτέλεσμα του πάθους τους για τη δημιουργία μιας αυθεντικής και προσιτής πρότασης στον χώρο της ομορφιάς. Οι Pablo και Mark, εργάστηκαν επί δύο χρόνια για να φέρουν μία πραγματικά διαφορετική εμπειρία στον κόσμο των καλλυντικών και τα κατάφεραν.

3ΙΝΑ models 1d771

Όπως εξηγεί και η Christina Cobo, 3INA Product Development Manager: «Εξετάσαμε και θέσαμε υπό αμφισβήτηση κάθε πρότυπο της βιομηχανίας ομορφιάς με στόχο να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική μάρκα που να φέρνει μια νέα τάση και παράλληλα, να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία».

Lets Paint 3INA 2 a70c5


Το πρώτο κατάστημα 3INA άνοιξε στις 25 Φεβρουαρίου 2016, στην οδό James Street στο Covent Garden του Λονδίνου, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όλων των fashionistas, ενώ οι πύλες του πρώτου καταστήματος στην Ελλάδα θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, στο The Mall Athens!