2 σε 1: Το μόνο προϊόν που χρειάζεσαι για να δώσεις λάμψη στα μάγουλα & τα χείλη σου!

Βιβή Αγγελάκη
2 σε 1: Το μόνο προϊόν που χρειάζεσαι για να δώσεις λάμψη στα μάγουλα & τα χείλη σου!

Μπορεί να σου χαρίσει φυσική λαμπερή όψη όπου και αν βρίσκεσαι!

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις ευχηθεί να υπήρχε αυτό το ένα προϊόν που α) θα έδινε χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη σου με μία κίνηση β) θα μπορούσες να το μεταφέρεις παντού- ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι σου γ) δεν θα υπήρχε ο κίνδυνος να μουντζουρωθείς ακόμη κι αν το χρησιμοποιούσες καθ’ οδόν για το ραντεβού σου;


Κι όμως αυτό το 2 σε 1προϊόν υπάρχει και μάλιστα αυτή τη στιγμή που διαβάζεις ετούτες εδώ τις γραμμές το φοράω στα μάγουλα και τα χείλη μου! Είναι τα ολοκαίνουργια Baby Lips Balm & Blush απο τη Maybelline New York που μπορούν να χαρίσουν μια φυσική λάμψη στο beauty look μας σε χρόνο dt!

BABY LIPS BALM BLUSH LIFESTYLE 9b508


Στην ουσία πρόκειται για ένα κρεμώδες balm που έχει διπλό ρόλο: να δίνει μια υγιή και δροσερή όψη τόσο στα χείλη όσο και στα μάγουλα. Κι αν νομίζεις πως είναι απλά άλλο ένα lip balm με σφαιρικό σχήμα, ξανασκέψου το! Η ειδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση, και αποτέλεσμα που δεν "κολλάει" σε μια ποικιλία χρωμάτων.

babylips blush 2c686

Ένας ακόμη λόγος που θα το αγαπήσεις: η πανεύκολη εφαρμογή του. Ένα γρήγορο πέρασμα αρκεί για να τονίσει όλο σου το πρόσωπο. Όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με την μη λιπαρή του σύνθεση που διαρκεί έως και 4 ώρες, κάνουν το Baby Lips Balm & Blush το απόλυτο must-have για όλο τον χρόνο.


Διαθέσιμο σε 4 παιχνιδιάρικες αποχρώσεις: Innocent Peach, Flirty Pink, Juicy Rose και Booming Ruby