Boho girl! Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε την πιο bohemian κοτσίδα της Άνοιξης!

Βιβή Αγγελάκη
Boho girl! Η Έβελυν Καζαντζόγλου έκανε την πιο bohemian κοτσίδα της Άνοιξης!

Plus: Ο hair & make-up artist Ρένος Πολίτης μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να την πετύχουμε και εμείς! 

 

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό του bohemian στυλ (και της αντίστοιχης ‘70s διάθεσης που υπαγορεύει) τώρα την Άνοιξη; Ποια μπορεί να πει όχι σε ένα ρομαντικό, αέρινο φόρεμα, σε μια τσάντα με κρόσσια , σε ένα crop top με prints, σε ένα natural, fresh μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τη φρεσκάδα της Άνοιξης και σε μια bohemian, ανέμελη πλεξούδα στα μαλλιά; Νομίζω καμιά...

Ένα από τα ωραιότερα – άκρως bohemian- και ανοιξιάτικα beauty looks που είδαμε τελευταία έκανε η Έβελυν Καζαντζόγλου, στη λαμπερή επίδειξη της couture συλλογής του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, στο χώρο του Ωδείου Αθηνών.

12907153 862441050533752 24766773 n abe01


Το όμορφο μοντέλο έκανε μια τέλεια, one-side (από τη μια πλευρά) bohemian braid, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε απόλυτα φυσικά τόνους, κάνοντας όλο το look της πιο «φρέσκο» και «δροσερό»!

12960066 222031178158006 627107931 n 5e423


Το beauty look της (μακιγιάζ και μαλλιά) επιμελήθηκε ο hair & make-up artist Ρένος Πολίτης και επειδή πραγματικά μας «ξετρέλανε», επικοινωνήσαμε μαζί του και μας έδωσε όλα τα χρήσιμα tips για να πετύχουμε μόνες μας ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, αποκαλύπτοντάς μας παράλληλα και τα μυστικά του look!

MG 0427 11d4d


« Για να δημιουργήσεις την πλεξούδα θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις με την κατάλληλη βάση- υφή στα μαλλιά σου. Θα πρέπει να πετύχεις ένα φυσικό- «σπαστό» hairlook με ένα ψαλίδι ή ξηρό λάδι, προκειμένου να βγει πιο ανάγλυφο και φυσικό το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, φέρνεις τα μαλλιά από τη μια πλευρά και δημιουργείς απλές, ακανόνιστες πλεξούδες .

Προσοχή σε αυτό το σημείο! Θα πρέπει να ξεκινάς με χαλαρή βάση , έτσι ώστε να μην σχηματίζονται αντιαισθητικά κενά- χωρίσματα στο κεφάλι σου. Στερέωσε τις πλεξούδες στο τέλος με διάφανα λαστιχάκια. Το επόμενο είναι από τα πιο σημαντικά βήματα που θα πρέπει να προσέξεις: «Άνοιξε» τις πλεξούδες με τα δάχτυλά σου σημείο- σημείο όσο πιο πολύ μπορείς για να δώσεις περισσότερο όγκο.

Πλέξε όλες τις πλεξούδες σε μια μεγάλη, χαλαρή πλεξούδα στο πλάι και με την άκρη μια χτένας λισουάρ βγάλε μερικά τουφάκια όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βάση τους, στον αυχένα, ακόμη και γύρω από το πρόσωπό σου, για πιο «ανάλαφρο» και δροσερό αποτέλεσμα.»

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που έχουμε πιο κοντά μαλλιά;

Ο Ρένος μας εξηγεί: «Σίγουρα το μήκος παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το χτένισμα, μιας και κάνει το αποτέλεσμα πιο κομψό, όμως ακόμη και μια γυναίκα με πιο κοντά μαλλιά μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο. Πώς; Ξεκινάει με την ίδια διαδικασία της πλεξούδας και αντί να αφήσει τα μαλλιά στο πλάι, τα στερεώνει ψηλά σε έναν χαλαρό κότσο. Στην ουσία, δηλαδή, «στρίβει» τις πλεξούδες γύρω από τη βάση και τις στερεώνει με μερικά τσιμπιδάκια.»


Όσο για το natural μακιγιάζ, μας αποκαλύπτει: « Κάναμε ένα διάφανο contouring και περάσαμε μια βάση σε όλο το πρόσωπο. Για τα χείλη επιλέξαμε μια απαλή ροζ, φυσική απόχρωση, πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών της Έβελυν.»