Ζώντας μια μέρα με ακμή:Το video-πείραμα που πρέπει να δεις!

Βιβή Αγγελάκη
Ζώντας μια μέρα με ακμή:Το video-πείραμα που πρέπει να δεις!

“OH MY GOD! Look at your face.”

Ακμή: Για πολλούς αποτελεί το μελανό σημείο των εφηβικών τους χρόνων, για άλλους αυτό που τους στερεί την αυτοπεποίθησή τους στην ενήλικη ζωή, για άλλους απλά μια λέξη. Η ακμή είναι από τα πιο συχνά φαινόμενα που παρατηρούνται σε όλες σχεδόν τις φάσεις της ζωής μας και αυτό δεν μπορεί να τοπ αμφισβητήσει κανείς!


Στο video- κοινωνικό πείραμα που ετοίμασε το BuzzFeed με θέμα «People Live With Acne For A Day», θα δεις την Ciara και τον Shane, δύο νέους γύρω στα 20 με αψεγάδιαστο, καθαρό πρόσωπο να το «μεταμορφώνουν» με τη βοήθεια του μακιγιάζ , σαν να είχαν κυστική ακμή και να περνούν μια ολόκληρη μέρα με αυτό.

enhanced 13537 1459465056 1 1b7bf


Το πείραμα ξεκινά με τον Shane να είναι αρκετά νευρικός, γιατί όπως ομολογεί θα έφερνε ξανά στο μυαλό του τις αναμνήσεις από την περίοδο της εφηβείας και το πρόβλημα με την ακμή που είχε τότε και την Ciara να δηλώνει έτοιμη να «εκπαιδευτεί» μιας και δεν είχε ποτέ στη ζωή της σπυράκια στο πρόσωπό της!

enhanced 25648 1459464891 1 c2ecf


Φυσικά, εκτός από τη μεταμόρφωση, τα δύο παιδιά θα έπρεπε να ποστάρουν στο Instagram τις φωτογραφίες τους, προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις στους φίλους και γνωστούς: Άλλοι προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τον Shane ενώ η Ciara συνειδητοποίησε πως είχε πρόβλημα να κοιτάζει τους άλλους ανθρώπους στα μάτια αποσπώντας αρνητικά σχόλια.

Δες το video εδώ:

{youtube}IDLKwSeFmrs{/youtube}


Όσο για το μήνυμα του εν λόγω πειράματος: Η Ciara συνειδητοποίησε ότι είναι σημαντικό να αγαπά τον εαυτό της και να κάνει αυτό που θέλει. «Δεν μπορείς να αφήσεις την ακμή να πάρει τον έλεγχο της ζωής σου!» λέει χαρακτηριστικά και μας βρίσκει απόλυτα ΣΥΜΦΩΝΕΣ!

enhanced 3749 1459466203 1 8ee91

Εσύ θα τολμούσες να συμμετάσχεις σε κάποιο ανάλογο πείραμα;