Απαλά, ενυδατωμένα και «γεμάτα» χείλη σε 2 βήματα; Βρήκαμε τον τρόπο!

Βιβή Αγγελάκη
Απαλά, ενυδατωμένα και «γεμάτα» χείλη σε 2 βήματα; Βρήκαμε τον τρόπο!

Plus: Ο λόγος που θα πρέπει πάντα να φροντίζουμε τα χείλη μας

Και ποια γυναίκα δεν θέλει τα χείλη της να είναι απαλά και «ζουμερά» κάθε στιγμή; Τι γίνεται, όμως, σε περίπτωση που α) η φύση δεν σε «προίκισε» με μεγάλα χείλη β) αισθάνεσαι πως τα χείλη σου χρόνο με το χρόνο ατονούν και γίνονται πιο λεπτά; Για αρχή, λοιπόν, θα πρέπει να σου πω πως τα χείλη,ακολουθώντας τη φυσική εξέλιξη όλων των πραγμάτων στο πέρασμα του χρόνου, «γερνούν» και αυτός είναι ο λόγος που χάνουν το φυσικό όγκο τους. Πώς μπορούμε, όμως, να πάμε κόντρα στο χρόνο και να τα «θωρακίσουμε» ;


Η απολέπιση, η βαθιά ενυδάτωση και φυσικά η φροντίδα με εξειδικευμένα προϊόντα είναι οι σωτήριες λύσεις σε κάθε περίπτωση! Η νέα άφιξη, λοιπόν, στον πλανήτη της ομορφιάς είναι το New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment από την ομώνυμη σειρά της Estee Lauder που δημιουργεί τέλεια διαμορφωμένα χείλη!

New Dimension Spring 2016 Plump Fill Lip Treatment Cloud Background Global Expiry October 2017 8f36e


Στην ουσία πρόκειται για ένα στοχευμένο σύστημα περιποίησης 2 βημάτων γεμίζει άμεσα για να τονίσει ορατά τις γωνίες των χειλιών, ενώ συγχρόνως προσφέρει υγρασία και τα κάνει να φαίνονται πιο «γεμάτα».

New Dimension Spring 2016 Plump Fill Lip Treatment Global Expiry October 2017 ac5b5


Στο πρώτο βήμα τοποθετείς τον ορό (Expert Filler Serum) γύρω από τα χείλη ακριβώς εξωτερικά από τη γραμμή των χειλιών, πρωί και βράδυ χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σου για να το απλώσεις. Σε βάθος χρόνου, αυτή η υψηλής απόδοσης σύνθεση, με το σύμπλεγμα προ-κολλαγόνου της Estee Lauder και την τεχνολογία Shaping Technology, βοηθά να ενισχύσει την δομή των χειλιών και να ενδυναμώσει με ορατό όγκο, για μια πιο σφριγηλή, γεμάτη εμφάνιση και για πιο διαμορφωμένες γωνίες στα χείλη.

Στο δεύτερο βήμα τοποθετείς το υπερ-ενυδατικό μαλακτικό balm με ενισχυτικούς παράγοντες(Expert Plumper balm), πάνω στα χείλη, προσφέροντάς τους ενυδάτωση, απαλότητα και μια φυσική εμφάνιση πιο γεμάτη!