Δες πώς θα φτιάξεις το «σπασμένο» σου κραγιόν

Βιβή Αγγελάκη
Δες πώς θα φτιάξεις το «σπασμένο» σου κραγιόν

...γιατί ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν χρειάζεται να το πετάξεις!

Μπορεί ο καιρός να ζεσταίνει κι εμείς να χαιρόμαστε τον ήλιο και τα αέρινα φορέματα όμως, μαζί με την ζέστη έρχονται και... οι beauty καταστροφές. Αναφερόμαστε βέβαια στα κραγιόν που ζεσταίνονται και λιώνουν (Θου Κύριε!) ή μαλακώνουν τόσο που σπάνε μόλις πάμε να τα φορέσουμε.

Αυτά τα κραγιόν ΔΕΝ χρειάζεται να τα πετάξεις... μπορείς να τα φτιάξεις και ο τρόπος είναι πάρα πολύ απλός. Ζέστανε τις κομμένες βάσεις με έναν αναπτήρα ή ένα σπίρτο ΜΟΝΟ για 2 δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια κράτα τα δύο κομμάτια ενωμένα ώσπου να κολλήσουν, κλείσε το καπάκι και βάλε το κραγιόν σου στο ψυγείο για να στερεοποιηθεί.

beauty shots lips info b19d6

Πανεύκολο δεν ήταν; Πρόσεχε όμως, δεν πρέπει να αφήνεις το νεσεσέρ σου στο αυτοκίνητο ή κάτω από τον καυτό ήλιο. Το κραγιόν μπορεί να φτιάχνει εύκολα όμως οι κρέμες και το μεικάπ σου αλλοιώνονται με την θερμότητα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο δέρμα. Άφηνε λοιπόν την τσάντα ή το νεσεσέρ σου στο πιο δροσερό μέρος που μπορείς για να προστατεύσεις τις... beauty επενδύσεις αλλά και το δέρμα σου.