Make up σε μορφή stick: Ήρθε για να μας «λύσει» τα χέρια!

Βιβή Αγγελάκη
Make up σε μορφή stick: Ήρθε για να μας «λύσει» τα χέρια!

Chubby in the Nude Foundation Stick: Το νέο μέλος στην οικογένεια Clinique Chubby!

Ήρθαν να κάνουν την ανατροπή στο νεσεσέρ μας και να μπουν δικαιολογημένα στη λίστα με τα beauty αγαπημένα μας. Μετά τα χείλη, τα μάτια και τα μάγουλα, στην οικογένεια Chubby Sticks της Clinique ήρθε να προστεθεί το ολοκαίνουργιο Chubby in the Nude Foundation Stick, ένα make up σε μορφή stick που παρέχει άμεσα φυσικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια (έως και οκτώ ώρες)!


Αν, λοιπόν, είσαι Chubby addict, δεν γίνεται να μην λατρέψεις αυτό το ενυδατικό stick που μπορεί να προσφέρει αφενός κάλυψη σε όλο το πρόσωπο και κυρίως την ευελιξία να «χτίσεις» από ελαφριά έως μέτρια κάλυψη, αφετέρου να γίνει ο απαραίτητος σύμμαχός σου για να ανανεώσεις το make up σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεσαι!

27 04 16 resize 01 a8c4d


Χάρη στη μαλακή, κρεμώδη φόρμουλά του (ένας συνδυασμός ενυδατικών συστατικών και βιταμίνης Ε αλλά και του μείγματος καρύδας - λιπαρών οξέων) που γλιστράει απαλά στην επιδερμίδα, δημιουργεί εύκολα φυσική όψη σαν να μην φοράς make up, ενώ το πλέγμα από μαλακό πολυμερές τζελ και κερί παρέχει μεγάλη διάρκεια και διατηρεί την απόχρωση αναλλοίωτη, χωρίς να επηρεάζεται από τον ιδρώτα και την υγρασία . Το βασικότερο; Εφαρμόζεται εύκολα, χωρίς περιθώριο λάθους!