Η λίστα με όλα όσα πρέπει να έχεις στο beauty kit των πασχαλινών διακοπών σου!

Βιβή Αγγελάκη
Η λίστα με όλα όσα πρέπει να έχεις στο beauty kit των πασχαλινών διακοπών σου!

Για να μην σε πιάσει beauty easter-ia τελευταία στιγμή!

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις βαλίτσες για τις πασχαλινές διακοπές σου! Αν είσαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, τότε σίγουρα αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσένα και εμένα , που όλο και κάτι ξεχνάμε πάνω στον πανικό της προετοιμασίας. Αν πάλι, είσαι super οργανωτική, τότε εδώ και μέρες θα έχεις έτοιμη τη λίστα σου και το μόνο που σου μένει είναι να την τσεκάρεις ξανά για να σιγουρευτείς ότι τα πήρες όλα!


Δες λοιπόν, τη λίστα με τα beauty must-have των πασχαλινών διακοπών σου και ξεκίνα να πακετάρεις!

28 04 16 resize 01 40686

#1. Αποσμητικό: Χειμώνα – Καλοκαίρι, ο απαραίτητος σύμμαχός μας ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία. Κι αν ψάχνεις για νέο αποσμητικό, ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο ιδρώτα με σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, αποτελεσματική 48ωρη προστασία και ενισχυμένη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις το νέο αντιιδρωτικό αποσμητικό Roll-on Noxzema Total Protect+ Fresh Touch.


#2. Οδοντόκρεμα- Οδοντόβουρτσα: Από τα all time classic πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς σε κάθε ταξίδι! Η Zendium είναι αποτελεσματική με ήπια σύνθεση και διακριτική γεύση, κατάλληλη ακόμη και για άτομα που έχουν τάση να εμφανίζουν στοματικά έλκη.Το σημαντικότερο; Δεν αλλοιώνει την αντίληψη της γεύσης και σέβεται τους μαλακούς ιστούς του στόματος!


#3. Ξηρό σαμπουάν: Ο καιρός απρόβλεπτος και μπροστά στον εφιάλτη μίας bad hair day, το ξηρό σαμπουάν είναι ό,τι πρέπει γι αυτές τις στιγμές. Plus: Μπορεί να δώσει όγκο στα άτονα μαλλιά σου, να κάνει πιο έντονη την υφή τους και φυσικά να απορροφήσει την όποια λιπαρότητα, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο φρέσκα! Κι αν ψάχνεις, το EIMI Dry Me από τη Wella Professionals είναι αυτό που ζητάς!

#4. Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Το ντεμακιγιάζ είναι από τους απαράβατους κανόνες της καθημερινότητάς μας (και αυτής των διακοπών μας)! Και επειδή διακοπές σημαίνει ξενύχτι και night out, ο σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου επιβάλλεται. Από τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους, λοιπόν, να ξεβαφτούμε είναι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, πόσο μάλλον όπως αυτά της Nivea Crème Care όπου έχουν δημιουργηθεί από extra απαλό, υψηλής ποιότητας υλικό και είναι εμπλουτισμένα με απαλή λοσιόν Nivea για να καθαρίζουν αποτελεσματικά και να αφαιρούν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση.

#5. Μάσκαρα: Εναι αναμφισβήτητα το μυστικό για ένα σαγηνευτικό look, που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο έντονο και ζωντανό !Προτίμησε, λοιπόν, να πάρεις μαζί σου μια αδιάβροχη στη σύνθεσή της μάσκαρα, όπως η νέα Passioneyes Waterproof Mascara της Dolce&Gabbana Beauty που είναι ανθεκτική στο νερό, το δάκρυ, την υγρασία και τη ζέστη. Χαρίζει πλούσιο όγκο και θηλυκή καμπύλη δίνοντας την αίσθηση ελαφριάς υφής – που είναι αποτέλεσμα των φυσικών και φυσικής προέλευσης κεριών που περιέχει η σύνθεση, συμπεριλαμβανομένου του κεριού ελιάς.

#6. Αντηλιακή κρέμα με χρώμα: Δεν πάμε πουθενά (το τονίζω ΠΟΥΘΕΝΑ) χωρίς την αντηλιακή μας! Κι αν ψάχνεις για το super συνδυασμό αντηλιακής με χρώμα, τότε η Creme Teintee με SPF30 της Avene είναι αυτό που χρειάζεσαι! Ιδανική προστασία για το ευαίσθητο δέρμα στον ήλιο με υψηλό δείκτη προστασίας, ενώ χάρη στο χρυσαφένιο χρώμα της, φωτίζει το δέρμα χαρίζοντάς του όμορφη όψη.

#7. Ενυδατική κρέμα: Ιδιαίτερα αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, που «τραβάει», δεν πρέπει να ξεχνάς πως η βαθιά ενυδάτωση είναι το κλειδί για ένα πάντα λαμπερό πρόσωπο, ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η ενυδατική καινοτομία της Kiehl’s, το Ultra Facial Deep Moisture Balm, προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση και άνεση στην ξηρή επιδερμίδα, αποτελώντας την ιδανική σύνθεση για μια δοκιμή οπουδήποτε και αν βρεθείς (ακόμη και στις πιο ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες).

28 04 16 resize 02 b70d3

#8. Ξυραφάκι: Λαμπερά, απαλά πόδια; Κάνε το ξύρισμα «παιχνιδάκι» με τη νέα Gillette Venus Snap with Embrace που χωράει άνετα ακόμη και στην τσάντα σου, χάρη στο travel size της! Οι 5 λεπίδες «αγκαλιάζουν» την επιδερμίδα, κάνουν πιο βαθύ ξύρισμα, ενώ η λιπαντική ταινία ενεργοποιείται με το νερό για να γλιστράει πιο εύκολα στα πόδια!

#9. Ρουζ και Balm Χειλιών: Στις διακοπές λέμε «ναι» στα multitasking προϊόντα,σε αυτά, δηλαδή, που μπορούν να μας βγάλουν από τη διαδικασία να κουβαλάμε ένα σωρό πράγματα, μιας και τα συνδυάζουν πολλές beauty ιδιότητες μαζί. Τα Baby Lips Balm & Blush από τη Maybelline New York κάνουν ακριβώς αυτό! Μπορούν με μία κίνηση (και σε χρόνο dt) να χαρίσουν μια φυσική λάμψη στα μάγουλα και τα χείλη σου, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις μαζί σου ακόμη και πινέλα!

#10. Στικ ματιών: Έχεις να βγεις και θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη στο λεπτό; Αυτό το έξυπνο μικρό στικ (Radiant Eye από την Embryolisse) ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια και τα βαριά βλέφαρα, ηρεμεί τις ρυτίδες και βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα, κάνοντας το βλέμμα να λάμπει! Ιδανικό για χρήση πριν ή μετά το μακιγιάζ –σταθεροποιεί το concealer αυξάνοντας τη διάρκειά του και ανανεώνει τη δράση του στη διάρκεια της ημέρας. Το καλύτερο; Μειώνει σταδιακά τους μαύρους κύκλους και είναι πολύ δροσερό κατά την εφαρμογή του!

#11. Μάσκα καθαρισμού, λάμψης και μείωσης των διεσταλμένων πόρων: Λαμπερή επιδερμίδα σημαίνει καλός και βαθύς καθαρισμός. H κρεμο-μάσκα προσώπου Cleansing Radiance της Youth Lab καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενεργοποιώντας τη κυτταρική ανανέωση. Απομακρύνει το σμήγμα και τους ρύπους, ανακουφίζει από τις κοκκινίλες και πιθανές εξάρσεις ακμής, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας, συσφίγγοντας ορατά τους διεσταλμένους πόρους.

#12. Ορός για τα νύχια: Μπορεί να σου ακουστεί υπερβολικό για πέντε μέρες που θα πας διακοπές, να πάρεις μαζί σου ένα προϊόν περιποίησης νυχιών, αλλά αν τα νύχια σου είναι ξηρά και «σπάνε» εύκολα, τότε, πίστεψέ με, αυτό είναι το ιδανικό timing για να αρχίσεις να τα περιποιείσαι σωστά! Το Mava-Flex Serum της Mavala, διεισδυτικός ενυδατικός ορός νυχιών, θα γίνει ο πιο πιστός σου φίλος επαναφέροντας και διατηρώντας την ελαστικότητα στα πολύ ξηρά και πολύ σκληρά νύχια που σπάνε. Εφάρμοσε με το πινέλο σε καθαρό νύχι δύο φορές την εβδομάδα και άφησέ το να δράσει στην διάρκεια της νύχτας.

#13. Κρέμα νύχτας: Η επιδερμίδα μας τη νύχτα θέλει απαραίτητη φροντίδα προκειμένου να αναζωογονηθεί και να είναι ξεκούραστη το επόμενο πρωί. Το μυστικό; Οι κρέμες ή οι μάσκες προσώπου που μπορούν να εφαρμοστούν το βράδυ και αναδομούν υπέροχα την επιδερμίδα! Εμπλουτισμένη με ένα πολύτιμο μίγμα από έλαια, η Intensely Revitalising Sleeping Cream από τη σειρά Oils of Life της The Body Shop θρέφει την επιδερμίδα και την κάνει να δείχνει ορατά πιο ξεκούραστη από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

#14. Mini Ισιωτική μαλλιών: Το απαραίτητο εργαλείο σου για τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς μία ισιωτική σε travel size.

#15. Αυτομαυριστικό: Γυναίκες είμαστε και μία υπερβολή την έχουμε στο αίμα μας, πόσο μάλλον τώρα που πακετάρουμε για Πάσχα και συνειδητοποιούμε πόσο λευκή είναι η επιδερμίδα μας!Την πιο εύκολη και γρήγορη λύση θα μας δώσει ένα αυτομαυριστικό προϊόν! Το bronze water color mist της Frezyderm μππορεί να προσδώσει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα (από το πρώτο 24ωρο μετά την εφαρμογή), καλύτερη ποιότητα χρώματος και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του μαυρίσματος. Παράλληλα, προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία, ενώ είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.